prezgodna!

ŠAĆIRI IMA DEVOJKU KOJA JE POREKLOM IZ SRBIJE: Obožava da se slika golišava, a nikome nije jasno kako ju je SMUVAO

Devojka Đerdana Šaćirija je prava lepotica koja mami uzdahe jačem polu. Već više od deceniju uspešno gradi muzičku karijeru.

Objavljeno: 03.12.2022. 14:04h 15:22h
Autor:
Ko je Šaćirijeva devojka koja potiče iz Srbije?, Foto: Foto Olimpik/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Kataru su sinoć bile uzavrele strasti na terenu. I Švajcarcima i našim orlovima je to bio odlučujući meč sa prolazak u sledeću vazu takmičenja na Svetstkom prvenstvu u fudbalu. Međutim, iako smo izgubili, dostojanstveno smo se borili, što za protivnike baš i ne možemo da kažemo.

Naime, Đerdana Šaćiri, fudbaer reprezentacije Švajcarske nekoliko puta je provocirao naše igrače na terenu, posebno u momentu kafa je postigao gol u prvim minutama. Sa druge strane, tamošnji mediji ne prestaju da bruje o njegovoj ljubavnoj vezi sa poznatom pevačicom koja je srpskog porekla!

Nekadašnjeg fudbaler Liverpula, nedavno je uplovio u romansu sa pevačicom Duratom Dorom, čije je pravo ime Durata Murturi. Ima 30 godina, a na muzičku scenu je zakoračila kao veoma mlada, te je na njoj sada već više od deceniju.

Ova umetnica je, kao i Đerdan poreklom sa Kosova i Metohije, ali je rođena u Nemačkoj gde je i odrastala. Krasi je neverovatna lepota, a prepoznatljiva je po provokativnim fotografijama koje kači na svoje društvene mreže, gde je prati preko pola miliona ljudi.

Osim toga, odševljava dame širom sveta svojim besprekornim modnim kombinacijama.