6 godina braka ane i bastijana

BASTIJAN JE BIO 7 GODINA U VEZI KADA JE ODLEPIO ZA ANOM: Ona ga je odbila, ali on nije imao nameru da odustane

Naša proslavljena teniserka Ana Ivanović i slavni nemački fudbaler Bastijan šest godina plove bračnim vodama, ponosni su roditelji dva sina, a u nastavku pročitajte kako je njihova ljubav počela.

Objavljeno: 14.07.2022. 11:27h
Autor:
Ljubavna priča Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, Foto: Profimedia

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović (34) i nekadašnji nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger (37) slave šest godina braka, a kruna njihove ljubavi su dva sina Luka i Leon.

Povodom godišnjice, oglasila se Ana na Instagramu zajedničkom fotografijom sa svojim voljenim muškarcem.

I Nemačka legenda čestitala je svojoj izabranici godišnjicu na Tviteru emotivnom porukom.

- Šest godina kasnije opet bih rekao da, bilo kada! Srećna godišnjica - napisao je Bastijan uz emotikon srca.

Nekada najbolja teniserka sveta i slavni nemački fudbaler danas žive ljubavnu bajku, a njihov sudbonosni susret seže u 2014. godinu. Švajnštajger je tada bio u sedmogodišnjoj vezi sa glumicom i manekenkom Sarom Brander (31). Svi su očekivali da će stati pred oltar, ali onda je procurela vest da Bastijan voli Anu.

Kako je autor biografije legendarnog fudbalera, Martin Suter otkrio, ljubavna priča Ane i Bastijana nije počela tako glatko. Naime, Bastijan je bio očaran našom Anom i zamolio je njihovog zajedničkog prijatelja da ih upozna. Međutim, kako je Suter napisao čak vrlo direktno Ana je "odbila" ovaj poziv.

Međutim, čovek koji je na terenu bezbroj puta pokazao kakav je borac nije želeo tek tako da odustane, pa je i lično poslao Ani poruku.

foto: Profimedia

Teniserka mu je odgovorila da bi volela da se upozna s njim ukoliko im se ukrste životni putevi, ali Bastijan nije želeo da čeka da sudbina umeša prste, već je sam bio kovač svoje sreće. Čim je saznao da će Ana nastupati na US Openu 2014, kupio je kartu za prvi avion do Njujorka.

Kako se taj susret desio, nemačkom "Bildu" je otkrio trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić.

- Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana (koja je inače udata za košarkaša Nemačke Jana Jaglu). Neka se deca vole i drže za ruke - rekao je Pešić svojevremeno.

-Na početku su Bastijan i Ana bili samo prijatelji, a Ana sada ne prestaje da priča o njemu. - Govorili su svojevremeno njihovi bliski prijatelji. I upravo svoju vezu započeli su tokom tokom Aninog učešća na “US opena” 2014. godine u Njujorku.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Iako su oboje želeli da romansu sakriju očiju javnosti, paparaci su ih uhvatili u septembru iste godine dok su šetali ulicama Menhetna držeći se za ruke.

Verili su se daleko od očiju javnosti u Nemačkoj. Bastijan se pobrinuo da sve savršeno prođe, te je organizovao večeru tokom koje je zaprosio našu teniserku, a prsten je stigao iz najprestižnije draguljarnice.

Da se par verio javnost je saznala kada se Ana se na jednoj svečanosti u Londonu pojavila sa prelepim, skupocenim vereničkim prstenom na ruci.

A onda je usledilo bajkovito venčanje u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija širom sveta.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Prvog dana je bilo organizovano građansko venčanje u “Sala degli Stucchi”, dok je drugog dana bilo organizovano crkveno.

Za prvu bračnu noć rezervisali luksuzni apartman pod nazivom “Alcova Tiepolo Suite” u kojem noć košta 4.950 evra.

Prvu zajedničku fotografiju sa Basijanom, Ana objavljuje samo pola sata nakon njihovog venčanja.

(Stil.Kurir.rs)