KOLIKO SU VISOKE SVETSKE ZVEZDE

TOM KRUZ NOSI CIPELE SA PLATFORMOM, A TU SU I POZNATI TEŠKAŠI: Iznenadiće vas koliko su VISOKI poznati muškarci

Neki muškarci u Holivudu su mnogo niži nego što mislite.

Objavljeno: 13.07.2022. 17:31h 19:58h
Autor:
Foto: Profimedia

Često se može čuti da su pojedinci bili iznenađeni, a nekad i razočarani kada su se sreli lice u lice sa velikim zvezdama. Najčešće je razlog tome to što ne izgledaju kao na malim ekranima.

Iako je poznato da na setovima filmova ili u spotovima iza sebe imaju čitav niz šminkera, frizera i stilista, te je i više nego jasno da su i zvezde samo ljudi i da ne mogu 24/7 da budu sređeni i doterani, ali ono što mnoge i dalje najviše šokira je njihova visina.

Kada su žene u pitanju to nas i ne iznenađuje toliko, ponajviše zbog visokih potpetica, ali kada je reč o muškarcima, lako može da vas prevari utisak koji dobijate preko ekrana, te vam u nastavku donosimo koliko su visoki neki od najpoznatijih frajera današnjice...

DŽESTIN BIBER

Mnogi su bili ubeđeni da je Džastin Biber visok makar 1.80. Međutim, istina je da je Biber jedva "dobacio" do 1.75cm.

foto: Profimedia

HARI STAJLS

Hari Stajls, nekadašnji frontmen benda "One direction" visok je 1.83 cm.

foto: Profimedia

BEN AFLEK

Ben Aflek visok je čak 1.92 cm.

foto: Profimedia

DŽONI DEP

Legendarnog glumca obožavaju širom sveta, a nedavno je posetio i našu zemlju. Popularnost mu je samo nakratko pokvario brak sa Amber Heard, međutim, glumac je uspeo da dokaže svoju nevinost. Visok je skromnih 1.78 cm, ali to ne umanjuje činjenicu da je jedan od najvećih zavodnika svih vremena.

foto: Profimedia

THE WEEKEND

Iako je visok samo 1.73 cm, The Weeknd je uspeo da smuva i zvanično najlepšu ženu sveta Belu Hadid, a potom i Anđelinu Džoli.

foto: Profimedia/editorial images

DAMIANO DAVID

Italijanski zavodnik može da se pohvali visinom od 1.80 cm.

foto: Profimedia/editorial images

KRIS HEMSVORD

Kris Hemsvort visok je čak 1.92 cm što ga čini jednim od viših muškaraca na ovoj listi.

foto: Profimedia

DAŽASTIN TIMBERLEJK

Iako se našao u centru skandala oko prevare svoje supruge Džesike Bil, kao i lošeg igranja pa je bio svetska šala na svim društvenim mrežama. Visok je 1.85 cm, ali to ga neće izvaditi iz problema.

foto: Profimedia

TOM KRUZ

Tom Kruz osim što puni novinske stupce problematičnim ponašanjem na setu filmova i nepostojećim odnosom sa ćerkom Suri koju ne može da viđa zbog Sajentološke crkve, često se spominje i zbog bizarnog načina na koji pokušava da izgleda više nego što jeste. Naime, glumac navodno koristi posebne uloške za obuću kako bi dodao koji santimetar na visinu. Samo ne znamo šta će mu to, jer je i sa skromnih 1.69 cm uspeo da smuva neke od najlepših žena u Holivudu.

foto: Profimedia

LEONARDO DIKAPRIO

Večiti neženja Leonardo Dikaprio visok je 1.83 cm.

foto: Profimedia

KIJANU RIVS

Zvezda "Matriksa" visok je 1.86 cm.

foto: Profimedia

KANJE VEST

Mnogi su pri susretu sa Kim komentarisali da je uživo mnogo niža i sitnija nego na fotografijama. Zato će vas možda i iznenaditi da je slavni reper i uskoro njen bivši suprug Kanje Vest, a odnedavno samo "Ye", visok svega 173 cm.

foto: Promofimedia/editorial images

VIN DIZEL

Vin Dizel visok je 1.82 cm.

foto: Profimedia

DVEJN DŽONSON

Osim pozamašnim mišićima, holivudski glumac Dven Džonson koji nosi nadima "Stena" može da se pohvali i visinom od čak 1.96 cm što ga stavlja na sam vrh liste najviših muškaraca.

foto: Profimedia

DŽEJSON STEJTAM

Popularni glumac visok je 177 cm, ali to mu nije smetalo da smuva jednu od najlepših žena sveta, manekenku Rozi Hantington.

foto: Profimedia

REGE ŽAN-PEJDŽ

Čuveni "Vojvoda" opčinio je ceo svet, a iako se čini daleko viši na malim ekranima, u stvarnosti je skromnih 1.78.

foto: Profimedia

ADAM LEVIN

Jedan od najpopopularnijih muzičara visok je 1.82.

foto: Beta

DŽAN JAMAN

Turski zavodnik pre nekoliko meseci posetio je i našu zemlju, a nedavno je raskinuo sa italijanskom voditeljkom Diletom. Sada navodno ima novu ljubav, iako to još nije potvrđeno, a pored neoborivog šarma može da se pohvali visinom od 1.83 cm.

foto: Profimedia

PRINC HARI

Gospodin koji je napravio potpuni haos u kraljevskoj porodici visok je 1.86 cm.

foto: Profimedia

PRINC VILIJAM

Njegov brat princ Vilijam visok je čak 1.91 cm čime je među višim selbritijima na listi.

foto: Profimedia

TOM HARDI

Lomitelj ženskih srca Tom Hardi visok je skromnih 1.75 cm

foto: Profimedia

DŽERAD LETO

Mnogi su mišljenja da popularni zavodnik Džared Leto spada u niže na ovoj listi, ali izgled vara. "Džoker" se zapravo može pohvaliti visinom od 1.80 cm.

foto: Profimedia

VIL SMIT

Odličan glumac, kome se omaklo da ošamari Kris Roka na dodeli oskara, branio je čast svoje supruge Džejde Pinket. Smit je visok 187 cm.

foto: Profimedia

DEJVID BEKAM

Za fudbalere se uglavnom tvrdi da su niski, ali Dejvid definitivno ne spada u jednog od njih jer je visok 1.80 cm. Dakle, viši je od Viktorije čak i kada obuje cipele sa najvišom potpeticom..

foto: Profimedia

ZAK EFRON

Zak Efron visok je skromnih 1.73 cm.

foto: Profimedia/ editorial images

RAJAN REJNOLDS

Rajan Rejnold definitivno je u Holivudu odneo titulu najboljeg supruga, a osim što pored sebe ima jednu od najlepših žena sveta koja jga redovno hvali "na sva usta", Rajan je visok 1.88 cm.

foto: Profimedia/ editorial images