SVI SE PITAJU ZAŠTO VERENIK NE REAGUJE!

BRITNI SPIRS OSTAVILA BEZ TEKSTA MILIONSKE PRATIOCE: Ponosno objavila fotografije na kojima je GOLA! (FOTO)

Svi su se ponadali da će Britni, otkako se oslobodila okova dugogodišnjeg starateljstva, voditi mrinji život sa svojim verenikom, međutim...

Objavljeno: 10.05.2022. 15:41h 12:45h
Autor:
Foto: Profimedia

Naime, pevačica je šokirala svoje milionske paratioce na društvenim mrežama, objaviviši nekoliko slika na kojima je potpuno gola!

Fotografije su nastale tokom odmora u Meksiku, na kom je bila sa dečkom Semom Asgarijem, malo pre nego što je ostala u drugom stanju.

- Fotografija je nastala kada sam poslednji put bila u Meksiku, pre nego što sam zatrudnela. Zašto, pobogu, izgledam 10 godina mlađe na odmoru - napisala je Britni u opsiu fotke.

Odmah je počela lavina negativnih komentara, gotovo da niko nije napisao nijednu lepu reč! Potom se Birtni Spirs ponovo oglasila.

- Ne potcenjujte moć da to uradim sama i da snimam selfi štapom. Deponija fotografija pre nego što je u meni bilo dete - istakala je pevačica.

Fanovi su je podsetili da ovakvim ponašanjem ne daje dobar primer svojim sinovima, koji su tinejdžeri i mogu vrlo lako da vide njene objave na Instagramu.

Međutim, mnogi su se pitali i šta je sa Semom. Pojedinci su ga molili da ne misli na novac i veze koje dolaze sa Britni, već da pokuša da je zauistavi u ponašanju koje može da joj naškodi.

Sem Asgari je fitnes trener i glumac, reklo bi se u pokušaju, koji je 13 godina mlađi od Britni Spirs. Nedavno je verio pevačicu, a sada čekaju i prvo zajedničko dete.