vANVREMENSKA LEPOTICA

MONIKA BELUČI GODINAMA NE MENJA NAČIN ISHRANE: Zahvaljujući OVOJ dijeti održava MLADOLIKOST i u 6. deceniji

Italijanska glumica Monika Beluči u šestoj deceniji pleni svojim izgledom, a evo kako se ona hrani i u čemu je tajna njenog savršenog izgleda!

Objavljeno: 03.09.2022. 21:52h 22:11h
Autor:
Kako se hrani Monika Beluči?, Foto: Profimedia

Osim što je poznata po sjajnoj glumi i ulogama, Monika Beluči je godinama već simob mladolikog izgleda. Mnoge dame se sigurno pitaju kako uspeva u tome, a mi vam otkrivamo na koji način joj polazi za rukom. Poznato je da ova zanosa glumic nije baš ljubitelj vežbanja, ali zato pazi na ishranu!

Evo na koji način se Monika hrani!

Lepa glumica istiže da mnogo uživa u hrani, a da najviše voli italijanksu kuhinju. Međutim, kada pretera i primeti koji kilogram viška na sebi, odmah redukuje jelovnik.

Njena dijeta izgleda ovako:

1. DAN

  • Doručak -150 ml jogurta s jabukom
  • Ručak - 200 g kuvane junetine, 200 g salate sa kašikom maslinovog ulja i kriška kukuruznoga hleba
  • Večera - činija svežih jagoda, 150 g pirinča s jednom kašikom maslinovog ulja i 50 g narendanog sira, 150 g salate

2. DAN

  • Doručak - šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema
  • Ručak - omlet od tri jaja, dve male kuvane tikvice, komad integralnoga hleba.
  • Večera - 150 kuvanog nemasnog mesa, salata

3. DAN

  • Doručak - šoljica zelenog čaja sa limunom, tost s medom, grejp
  • Ručak - 200 g kuvanog ili pečenoga krompira s peršunom, 100 g nemasnog sira
  • Večera - 170 g špageta s maslinovim uljem.
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

4. DAN

  • Doručak - jogurt s 2 kašikom meda, 40 g sira
  • Ručak - 100 g pirinča, 100 g kuvanih tikvica, 100 g kuvane junetine
  • Večera - tanjir bilo kog voća, 200 g kuvane ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba, voće.

5. DAN

  • Doručak - čaša sveže isceđenog soka, dva slana krekera
  • Ručak - 100 g špageta, zelena salata s maslinovim uljem, pomorandža
  • Večera -250 g salate od povrća, s nekoliko mahuna, voće.

I ne zaboravite Monikine reči:

- Osećm se dobro i prijatno sa sobom, ali ne zato što sam lepa. Već zato što sam to ja.