BREDLI KUPER NIJE KAO OČEVI U SRBIJI, JER ONO ŠTO ON RADI OVDE JE NEZAMISLIVO: Evo kako ćerkin BES rešavaju u 1 potezu

S obzirom da se radi o slavnom paru, Irina i Bredli nisu bahati roditelji, njihove metoda vaspitavanja mnogi žele da usvoje

Vaše dete & vi
09:35h Autor:
BREDLI KUPER NIJE KAO OČEVI U SRBIJI, JER ONO ŠTO ON RADI OVDE JE NEZAMISLIVO: Evo kako ćerkin BES rešavaju u 1 potezu
Bredli Kuper i Irina Šajk, Foto: Profimedia

Priča o ljubavi između Bredlija Kupera i Irine Šajk, nije kliše, nije obična ljubavna priča. Njihova priča započela je 2015. godine, kad su se prvi put susreli na jednom prestižnom događaju.

Bredli Kuper, harizmatični glumac i talentovani redatelj, odmah je bio osvojen Irininom lepotom i šarmom. Irina Šajk, prelepa manekenka i modna ikona, nije mogla da odoli Bredlijevom šarmu. Njihova veza brzo je postala vruća tema medija, a zajednički izlasci su često privlačili pažnju paparaca.

Godine su prolazile, a njihova ljubav je rasla sve više. Iako su imali uspone i padove, njihova bliskost i razumevanje jedno za drugo nikada nisu bili upitni. Njihova veza nije bila samo ljubavna, već su zajedno prolazili kroz životne izazove, podržavali se u karijerama i rasli kao individue.

Irina Šajk, Bredli Kuper
foto: Profimedia

Njihova ćerka, mala Lea, simbol je njihove ljubavi. Iako su se razišli pre četiri godine, njihova priča nije završena.

Da se podsetimo, Irina i Bredli su se rastali nedugo nakon izlaska filma "Zvezda je rođena" gde mu je partnerka bila Lejdi Gaga i o čijoj se vezi spekulisalo mesecima.

Vrhunac se dogodio na dodeli nagrada Oskar, kada su Lejdi Gaga i Bredli Kuper ispred brojne publike ali i njegove žene izveli pesmu iz filma i nekako uspeli da zaborave na publiku. Irina je bila vidno uznemirina i postiđena, pa je razlaz nastupio samo nekoliko nedelja kasnije.

Ponovo provode vreme zajedno posle nekoliko godina

Dok su plovili čamcem niz reku Venecije, njihovi osmesi su zračili srećom. Njihova prisnost i dodiri govorili su više od reči. Iako su sada prijatelji, njihova veza je postala zrelija. Možda više nisu par, ali ostaju povezani kroz svoju zajedničku prošlost, roditeljstvo i duboke emocije koje su izgradili zajedno.

Iako vezu sa Lejdi Gagom nikada nije potvrdio ali ni demantovao, Bredli Kuper je nastavio sa svojim dužnostima kao otac, pa su tako on i Irina nebrojeno puta viđeni zajedno na ulicama Njujorka gde oboje žive i zajedno odgajaju svoju ćerku.

Lepa manekenka je možda protiv izraza "zajedničko roditeljstvo", ali kada je odnos njene šestogodišnje ćerke i bivšeg muža u pitanju, ima samo reči hvale.

On je u potpunosti posvećen otac, samostalno se brine o Lei, bez ikakve pomoći i unajmljivanja dadilje”, otrkila je Irina u jednom intervjuu, dodajući: “Bili su na odmoru, skoro dve nedelje i ja nisam imala potrebe da ih nazovem - ni jednom.”

Ovde nikako nije fokus na hvalospevima očeva koji barem minimalno učestvuju u odgajanju dece – posebno jer živimo u vremenima kada društvo i dalje prebacuje svu odgovornost u vaspitavanju dece na majke, ali svima je potrebna pomoć s vremena na vreme. Ideja je da svoje trenutke sa ćerkom glumac iskoristi najbolje što može, bez ikakve pomoći dadilje, ideja je fantastična posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da se radi o holivudskoj zvezdi.

Pored toga što bivšeg supruga smatra sjajnim i neverovatnim ocem, supermodel je otkrila da nikada nije razumela izraz “coparenting”. “Kada sam sa ćerkom ja dajem 100% sebe, a tako je i kada je sa svojim tatom – on daje 100% sebe. ‘Podeljeno roditeljstvo’ je samo roditeljstvo.”

Za osobu koja krije svoj privatni život, može se reći da se prilično otvorila, te podelila sa javnošću da imaju veoma striktan pristup u vaspitavanju Lee. Nikada ne napušta sto, dok ne skloni svoj tanjir i ne zahvali se.

Takođe reč “hvala” je obavezna u njenom rečniku.

Osvrnula se i na odnos sa Bredlijem. “Problem je što u svakoj ljubavnoj vezi unosite celog sebe – i ono najbolje, ali i ono najgore”, te dodala: “Dve sjajne osobe ne moraju da čine i sjajan ljubavni par”.

Takođe, planetarno poprularni roditelji smatraju da je jedna od najvažnijih stvari da Lea shvati kako uspeh ne dolazi bez napornog truda i rada.

Ćerkin bes rešila poučnom porukom

Kada je Irinina ćerka pobesnela što njena mama mora da ide na posao, manekenka ju je samo jednim primerom smirila. Od tog momenta se više nikada nije ponovila slična situacija.

"Imamo svetlo u kući, da li vidiš? A u frižideru imamo hranu. Da bismo sve ovo imale, roditelji moraju da idu na posao," posle ove konstatacije Lea više nije plakala zbog maminog odlaska na posao.

Magična reč "molim"

Reč "molim" je obavezna, jer mala Lea bez nje neće dobiti ništa što poželi. Ljubaznost se podrazumeva na svakom mestu.

- Takt i dobro ponašanje se usađuju u devojčicu od ranog detinjstva -kaže Irina.

Ruske korene ne zaboravlja

Manekenka sa ćerkom priča na ruskom, dok Lea tečno govori engleski sa ocem i prijateljima. Irina nikada nije angažovala dadilju, jer naglašava da veruje samo sebi, svojoj mami i Bredliju kada je odgajanje deteta u pitanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs