ŠTA SE DESILO ŽENI O KOJOJ MUŠKARCI SANJAJU, PROPALA PREKO NOĆI: NIKO NE VERUJE S KIM JE U VEZI, a šeta NESREĆNA

Svi se pitaju šta se dešava sa Irinom Šajk, koja je posle uživanja sa novim partnerom, šetala ulicama Njujorka vrlo tužna.

Celebrities
10:07h Autor:
ŠTA SE DESILO ŽENI O KOJOJ MUŠKARCI SANJAJU, PROPALA PREKO NOĆI: NIKO NE VERUJE S KIM JE U VEZI, a šeta NESREĆNA
Irina Šajk propala preko noći, Foto: Profimedia

Svet ne prestaje da bruji o vezi Irine Šajk i Toma Brejdija, međutim, pose najnovijeg izdanja slavne manekenke, mnogi se pitaju šta se sa njim dešava! Naime, prvi put je uslikana na ulicama Njujorka, kako ulazi u auto, a njen autfit tom prilikom, kao i izraz lica, sve je začudio.

Bila je obučena u crno od glave do pete, nosila je kačket i velike naočare, ali se, ipak, ispod njih videlo neraspoloženje, koje nikako nije mogla da sakrije, te se strani mediji već pitaju da li je došlo do kraha ljubavi sa Tomom ili je to bila samo kratkotrajna romansa.

Irina Šajk
foto: Profimedia

Premi pisanju američke javnosti, penzionisani kvoterbek NFL-a i ruska lepotica su već neko vreme veoma bliski, a pri prvom susretu se među njima osetila neverovatna energija. A upoznali su se u junu na raskošnom venčanju zajedničkih prijatelja na Sardiniji.

- Ovo je nešto novo i trenutno je potpuno ležerno - rekao je izvor za "Page Six".

Kao bomba je odjeknula vest da su proveli vikend zajedno u Brejdijevom domu u Los Anđelesu. Dvojac je fotografisan kako flertuje u svom rols-rojsu, kao i kako ide u šetnju.

Irina Šajk
foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Priče o novoj ljubavi su počele prošlog petka, kada je Tom Brejdi došao u hotel Hotel Bel Er po Irinu, a zatim su otišli do njegove kuće gde su proveli celu noć. Ona je iz njegove vile izašla tek sledećeg jutra, a čak se zna i tačno vreme- devet sati i 30 minuta. Nakon što je novu ljubav ostavio u hotelu, vratio se po manekenku istog dana popodne. Uslikani su kako je nežno miluje po licu u njegovim kolima, piše TMZ.

O rekaciji Žizel Bundšen, bivšoj Tomovoj ženi, dosta se spekuliše. I dok jedni pričaju kako joj je drago zbog njih, drugi tvrtde na nije bad najbolje privatila informaciju.

Irina Šajk
foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Zašto ne bi bila srećena zbog Toma? Razvela se od njega. Njenoj slobodi je pomoglo to što je on nastavio dalje", rekao je njen bliski prijatelj za TMZ i dodao da se Žizel Bundšen i Irina Šajk poznaju godinama, da nisu bliske prijateljice, ali da su njihovi susret uvek bili više nego korekni.

Podsetimo, Žizel Bundšen i Tom Brejdi su se rastali pre dve godine, a imaju dvoje dece, sina Benjamina (13) i ćerku Vivijan (10), dok Irina ima ćerku Leu sa glumcem Bredlijem Kuperom koja je rođena 2017. godine, a rakisnuli su 2019.

1 / 6 Foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa druge strane, Kuperu nije svejedno što je njegova nekadašnja partnerka našla novog frajera.

Reći da mu to ne smeta bila bi laž. Bio je s Irinom i jako je voli. Ona je majka njihove ćerke i njih dve su njegove najdraže ženske osobe na svetu. Oseća da je Irina prvi put upoznala nekog koje je može zauvek osvojiti i odvojiti od njega (osvojiti njeno srce). Tom je veoma sposoban u tome da bude odan suprug, roditelj. To je ono što dotiče Bredlija - rekao je izvor za Daily Mail.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs