SAMO IRINA MOŽE DA DVA MUŠKARCA VRTI OKO MALOG PRSTA: Dok zavodi jednog, drugog godinama drži "na povocu"

Irina Šajk je otišla na letovanje sa bivšim mužem Bredlijem Kuperom u sred njen afere sa Tomom Brejdijem. I u inat svima, na Instagramu je podelila niz privatnih fotografija u toplesu, koje je očigledno snimio Bredli

Galerije
20:09h Autor:
1 / 9 Foto: Profimedia

Niko kao Irina! Ruska manekenka svetskog kalibra, Irina Šajk ima 37 godina i ozbiljnu istoriju zavođenja iza sebe. Setite se samo da je upravo Irina bila u vezi sa Kristijanom Ronaldom, a onda se udala za Bredlija Kuper!

Da je ona sposobna za sve izazove, kaže i činjenica da je reklamirala donje rublje Viktorija Sikret i to dok je bila trudna, da bi se na posao vratila samo par meseci od porođaja.

Ali kada se razvela do Bredlija, ona je nastavila i dalje da se viđa sa njim, da odlazi na večere, a sada i na letovanje. Svog bivšeg drži "na povocu" i nakon razvoda, pa kad god nema partnera za izlazak ona zove njega.

To ne bi bilo ništa čudno s obzirom da Irina nije u sred ljubavne afere sa Tomom Brejdijem, sportistom koji se upravo razveo do manekenke Žizel Bindšen.

Tako je i sada Irina otišla na letovanje sa bivšim mužem i tom prilikom je na Instagramu podelila niz fotografija na kojima je u toplesu, nasmejana i srećna.

Vatrena ruskinja je poznata i po vezi sa Kanje Vestom, ali i sa ljubavnim varnicama koje je upućivala Leonardu Dikapriju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs