AKO HOĆEŠ DA TI SIN POŠTUJE ŽENU: Vaspitaj ga kao što to radi DEJVID BEKAM i dobićeš čistog GOSPODINA

Poznato je da Dejvid i Viktorija Bekam imaju stroga pravila vaspitanja, jer je bilo potrebno da četvoro dece izvedu na pravi put.

Vaše dete & vi
Autor:
AKO HOĆEŠ DA TI SIN POŠTUJE ŽENU: Vaspitaj ga kao što to radi DEJVID BEKAM i dobićeš čistog GOSPODINA
Bruklin Bekam i Nikola Pelc, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bruklin Bekam (24), najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam, fotografisan je kako nosi svoju suprugu Nikolu Pelc (28) dok se ukrcavaju u privatnu jahtu njenog oca.

Bruklin i Nikol pridružili su se na odmoru njenim roditeljima, milijarderu Nelsonu (81) i majci Klaudiji(68) koja je bivši model.

Par je delovao opušteno i zaljubljeno, obučeni u belo dok su se spremali na luksuzno krstarenje.

Nikola Pelc, Dejvid Bekam
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bruklin je i ovaj put pokazao koliki je džentlmen dok je nosimo svoju suprugu kako se ne bi spotakla zbog visokih potpetica.

Ovo nije prvi put da Bruklin pokazuje viteško ponašanje u prisustvu svoje supruge. Sve je počelo još pre svadbe kada je mladi Bekam istetovirao venčane zavete, a potom i ceo lik njegove supruge.

Potom je na venčanju uzeo njeno prezime, da bi kasnije, tokom svađe njegove majke i supruge - izabrao da stane na stranu svoje žene Nikole sa rečima "ona je moj prioritet".

1 / 6 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ako želimo da vaspitamo sina koji će sutra poštovati i paziti na svoju ženu najbolje je da vidimo šta je to radio Dejvid Bekam.

"Marljivost i radna disciplina su neke od najvećih vrednosti koje možete usaditi svojoj deci, a mi ih učimo sopstvenim primerom koliko je važno marljivo raditi.

Viktorija i ja odrasli smo u porodicama u kojima su vladali stroga disciplina i poštovanje prema odraslima, zato i naša deca dele iste vrednosti. Svi oni su od malih nogu veoma pristojni i vaspitani i kod njih se neće desiti da izostanu reči poput "molim" i "hvala". Ne bih rekao da smo strogi kao roditelji, već pre pravedni," rekao je Dejvid Bekam na ovu temu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs