6 PRAVILA VASPITANJA KRISTIJANA RONALDA: Georgina ih prezire, ali mora da sluša šta joj dečko kaže i decu odgaja OVAKO

Kristijano Ronaldo ima stroga pravila vaspitanja i to je poznato čitavoj njegovoj porodici. Čak i kad nije prisutan, on očekuje da se ova pravila poštuju

Galerije
Autor:
1 / 13 Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dokumentarni film "Ja sam Georgina" o devojci Kristijana Ronalda, Georgini Rodrigez započeo je prikazivanje drugog dela na Netfliksu i jedna je od najgledanijih na ovoj platformi.

U njemu možemo videti način na koji živi Gerogina koja svakodnevno vodi računa o svojoj i deci Kristijana Ronalda. Naime, Kristijano je 2010. godine dobio sina Kristijana Juniora preko surogat majke, da bi potom dobio blizance u isto vreme kada je i Georgina rodila njihovo prvo dete. Potom je Georgina prošle godine rodila blizance, ali na žalost, jedno dete je preminulo odmah nakon rođenja.

U dokumentarcu možemo da vidimo kako je Georgina prihvatila Kristijanovu decu i tretira ih kao svoju.

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Dok Kristijano vredno trenira i fokusiran je na karijeru, Gerogina brine o deci, ali striktno pazeći na pravila vaspitanja koje je postavio Kristijano Ronaldo.

Ovo su pravila koja poštuju deca Kristijana Ronalda:

1. Najstariji sin Kristijana Ronalda trenira fudbal svaki dan i to po nekoliko sati. Tušira se hladnom vodom i ne jede brzu hranu, a sve po savetu svog slavnog oca.

2. U kući Kristijana Ronalda nema mesta za brzu hranu. Oni jedu izuzetno zdrave obroke koji uključuju voće i povrće, dok slatkiši nisu poželjni. Gazirana pića se ne konzumiraju, pije se puno vode tokom dana, a cela porodica vežba.

3. Ako slučajno pojedu nešto slatko, Ronaldova deca moraju da vežbaju. U avgustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada 6-godišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: "Pojeli smo sladoled, sada je vreme da vežbamo".

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

4. U kući Kristijana Ronalda se ne štedi na obrazovanju. Deca su upisana u prestižne škole koje koštaju milione.

5. Ipak, bogatstvo im je na dohvat ruke. Gde god da odu deci su dostupni privatni bazeni, jahte, prostrane sobe, prostori za igru - uglavnom, sve najbolje.

6. Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino što njegova deca moraju da prate, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom podelio na Instagram snimak gde proverava da li su svi njegovi mališani oprali ruke pre jela.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs