RONALDO SE POHVALIO ISKLESANIM TELOM, A SVI SU GLEDALI U NJEGOVE NALAKIRANE NOKTE: "Čemu ovo, zašto to radi pobogu?"

Kristijano Ronaldo nedavno je objavio fotografiju na kojoj su mu nalakirani nokti, a mnogi su se zapitali zašto to radi?

Star look
12:42h Autor:
RONALDO SE POHVALIO ISKLESANIM TELOM, A SVI SU GLEDALI U NJEGOVE NALAKIRANE NOKTE: "Čemu ovo, zašto to radi pobogu?"
Zašto Kristijano Ronaldo lakira nokte?, Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Kristijano Ronaldo jedan je od najboljih fudbalera na svetu ikada, a pored toga trenutno je najpraćenija osoba na Instagramu.

Na ovoj društvenoj mreži trenutno ga prati 577 milona ljudi, a on ih redovno oduševljava novim fotografijama, kako sa terena, tako i iz privatnog života.

Kristijano često deli fotografije iz privatnog života
Kristijano često deli fotografije iz privatnog života foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Tako su nedavno navijači su na jednoj od fotografijama primetili da Kristijano ima lakirane nokte na nogama. Naime, Portugalac je objavio fotografiju svog oporavka u sauni u Saudijskoj Arabiji, a navijačima su za oko zapali njegovi ofarbani nokti i mnogi su se zapitali o čemu se radi.

kristijano Ronaldo lakira nokte na nogama
kristijano Ronaldo lakira nokte na nogama foto: Printscreen/instagram

Iako je taj bizarni trend danas relativno popularan među nekim muškarcima, Ronaldo svoje ne boji iz estetskih razloga, nego praktičnih. Međutim, mnogi nisu znali o čemu je reč pa su bili zabezeknuti njegovim izdanjem.

"Čemu ovo, zašto to radi pobogu?", "Zašto Ronaldo lakira nokte?" upitali su neki od njih, a drugi im je ubrzo odgovorio: "Ne znam zašto to radi on, ali znam da MMA borci farbaju nokte kako bi stavili sloj zaštite."

Nemački mediji navode kako je upravo to razlog Ronaldovog lakiranja noktiju. Bild tvrdi kako sportisti boje nokte da bi na njih stavili zaštitni sloj koji ih štiti od gljivičnih i ostalih bakterijskih infekcija.

"Mnogi vrhunski sportisti to rade kako bi zaštitili nokte od gljivica i bakterija kad su satima zatvoreni u znojavim čarapama i patikama. To radi to Majk Tajson", pišu Nemci.

Isti trik koristi i bivši UFC-ov teškaški prvak Andrej Arlovksi, a borci lak stavljaju kako bi i očvrsnuli nokte. Lak stvara zaštitni film i čini nokte otopornijim na eventualne povrede i oštećenja tokom borbi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs