POSLUGA NAJBOGATIJEG ČOVEKA MORA DA POTPIŠE "UGOVOR O SMRTI": Plaća im 5.000 € mesečno, a 1 stvar je strogo zabranjena

Posluga najbogatijeg fudbalera Kristijana Ronalda debelo je plaćena, ali jedne stvari se odriču čim kroče u njegovu kuću.

Vip priča
Autor:
POSLUGA NAJBOGATIJEG ČOVEKA MORA DA POTPIŠE "UGOVOR O SMRTI": Plaća im 5.000 € mesečno, a 1 stvar je strogo zabranjena
Koliko je plaćena posluga najbogatijeg fudbalera, Foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo je jedan od najbogatijih fudbalera na svetu, a kao takav, često se nalazi na meti interesovanja. Slavni fudbaler ima neverovatnu životnu priču, a nedavno se spekulisalo o tome da svojoj izabranici Georgini plaća da mu čuva decu.

Poznato je da Ronaldo voli luksuzan život. Uživa u raskošnoj kući u kojoj ima veliki broj posluge. Mnogi bi misle da njegova posluga ima veliku privilegiju budući da na neki način žive sa slavnim fudbalerom, kao i da imaju veliku zaradu.

Kristijano Ronaldo
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Međutim, saradnja sa najpopularnijim igračem sveta znači odustajanje od normalnog života i odricanje od mnogih stvari.

Tako kuvar, batler ili sobarice zarađuju 5,2 hiljade evra mesečno. Međutim, svaki ulazak u Ronaldovu vilu i potpisivanje ugovora znači odustajanje od života kakvog ste ranije imali i sve to zbog jednog detalja.

Kristijano Ronaldo
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Naime, Ronaldo sa svakim članom posluge potpisuje "ugovor o smrti", odnosno da se svaki zaposleni obavezuje da 70 godina nakon njegove smrti neće ništa govoriti o životu Portugalca, piše poznati španski portal Mundo Deportivo.

1 / 7 Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Fudbaler je nedavno potpisao najveći ugovor u fudbalskoj istoriji, po kojem će zarađivati čak 500 miliona za skoro tri godine u klubu iz Saudijske Arabije, Al Nasru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs