NAKON POROĐAJA JE SVEKAR I SVEKRVA NATERALI DA ZAŽALI TIH 9 MESECI: Zbog odabira imena joj priredili neviđeni ŠOK

Zbog odabira imena deteta, svekar i svekrva mlade porodilje, odlučili su da naprave pakao od njenog života.

Porodica
Autor:
NAKON POROĐAJA JE SVEKAR I SVEKRVA NATERALI DA ZAŽALI TIH 9 MESECI: Zbog odabira imena joj priredili neviđeni ŠOK
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Mlada mama je izrazila da je veoma uznemirena zbog toga što su joj svekar i svekrva zamerali jer joj je novorođeni sin dobio ime po njenom ocu, a ne po muževljevom– što je rezultiralo besnim raskolom u porodici.

Majka koja je prvi put rodila blizance, objasnila je svoj problem nakon što su roditelji njenog muža izrazili "ogromnu uznemirenost" zbog toga što je par izabrao imena. Ova dvadesetšestogodišnjakinja, koja je otkrila da je porođaj bio toliki košmar da su se ona i njen muž složili da više neće imati dece, ispričala je kako su posle njenog teškog porođaja oba roditelja došla u posetu.

Nakon što je posle samo četiri sata sna, njen muž dremao kada je njen otac došao u posetu, rekla je da su je njegovi dirljivi postupci prema njoj rasplakali. Rekla je: Moj tata je prvi seo pored mene i samo me malo držao za ruku. Kada sam mu rekla da ode da pomazi blizance, rekao je: „Došao sam da vidim svoju bebu“, što je značilo mene.

blizanci
foto: Shutterstock

Nastavila je: „Iskreno, bilo je tako slatko i počela sam da plačem. Nisam ni shvatala koliko sam se nevidljivo osećala kada je moj muž spavao, a moj tata je bio tu da se pobrine da sve bude u redu sa mnom. Odveo me je u bolničku menzu i zajedno smo doručkovali".

Nakon što je jednom od blizanaca odlučila da da ime svog oca, priznala je da su tu počeli problemi sa njenim svekrom, koji je jasno stavio do znanja da je oduvek želeo unuka nazvanog po njemu.

Nakon što je priznala da je njen muž imao "komplikovanu" vezu sa svojim ocem i da mu nije bilo prijatno da nazove sina po njemu, rekla je da je par odlučio da blizancima da iste inicijale: „On je ovo prihvatio, ali kada je otkrio pošto smo menjali ime za očevo, on je poludeo“, rekla je ona.

Nakon što je njen svekar rekao paru da je to nešto što je on oduvek želeo, verujući da mu tako "natrljavaju na nos" dajući bebi ime njenog oca, ona je rekla da su njena objašnjenja bila kao da je pričala zidu: „Pokušala sam da objasnim zašto, ali on me je prekinuo i rekao da je apsurdno što sam očekivala da neko bude tu kada su tek rođene bebe, a moj otac ne bi trebalo da bude nagrađen što "ignoriše svoje unuke". Pokušala sam da objasnim da je to bilo više od trenutka jer mi je tata bio najbolji prijatelj celog života, ali nije želeo da to čuje.”

Porođaj
foto: Shutterstock

Rekla je da i njena svekrva veruje da je par pogrešio: „Prema njenim rečima, oduzimamo mu(svekru) nešto samo zato što je moj tata odlučio da uradi nešto "neobično", što je za njih bilo ignorisanje beba.”

Nakon što je svoju noćnu moru o imenu iznela na Reditu kako bi pitala čitaoce za mišljenje, većina je bila uz nju što je čvrsto na strani svog oca: „Kakav dirljiv trenutak za vas što ste podelili i žao mi je što ga je ukaljao vaš svekar", stajalo je u jednom komentaru, dok je drugi prokomentarisao: „Tvoj svekar može da se duri koliko hoće, to su vaše bebe i zovite ih kako hoćete.

Jedan čitalac je savetovao: „Imena treba davati na osnovu dobrih i pozitivnih zasluga dotične osobe. Tvoj tata zvuči kao divna osoba i volim to šta je uradio za tebe, dok je drugi komentar bio: „Drago mi je što te muž podržava. Dobiti dete po vašem nahođenju treba da bude čast, a ne zahtev!

Jedan komentar je obrusio "Tvoj svekar zvuči kao narcisoidni kreten."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs