EVO ZAŠTO DECA TREBA DA IMAJU KUĆNOG LJUBIMCA: Devojčica i njena maca su najbolje drugarice, šok je šta sve rade zajedno

Kažu da je ljubav kućnog ljubimca prema vlasniku nesebična i nemerljiva, a kada se spoji sa nevinom dečijom dušom dobijamo tandem iz snova kao što su ova devojčica i njena maca

Porodica
11:21h
EVO ZAŠTO DECA TREBA DA IMAJU KUĆNOG LJUBIMCA: Devojčica i njena maca su najbolje drugarice, šok je šta sve rade zajedno
Foto: Printscreen TikTok / Brufava

Iako je posedovanje ljubimca jedno od najlepših iskustava, isto tako je velika i odgovornost. Ljubitelji mačaka znaju koliko su ove životinje ljupke i koliko mogu da se vežu za vlasnike, pogotovo ako su ih usvojili dok su bile veoma male i ako su živele nezbrinute na ulici.

To dokazuje i primer jedne devojčice koju je majka u više navrata usnimila sa macom koju je usvojila. U TikTok snimku koji je sakupio 2,8 miliona lajkova, devojčica i mačka uživaju u najlepšim trenucima koje dele zajedno.

Počevši od doručka koji jedu zajedno za stolom, preko snimka na kom se vidi kako spavaju zajedno, do scena u kojima se mačka primiče svojoj drugarici i pazi na nju, svaki kadar je dokaz koliko mačka ne samo da voli devojčicu, nego je veoma često i oponaša.

Majka ove devojčice koja objavljuje snimke na TikToku pod nalogom Bruna i Natali pokazala je da njena ćerka deli svaki svoj obrok sa svojom drugaricom mačkom i da uživaju u zajedničkom društvu, a da je mačka potpuno usvojila njeno ponašanje.

@brufava

the cat distribution system theory is true and I can confirm it!

♬ what was I made for? - Instrumental - Wheeler

U jednom od videa koji su sklopljeni u jedan, vidi se kako njih dve uživaju u dnevnoj sobi dok devojčica macu vozi po kući poput bebe. Sa druge strane, vidi se mačka kako uživa u novom domu i zahvalnost iskazuje pažljivošću i brigom prema devojčici u svakom trenutku koji provode zajedno.

Tiktokere su ove divne scene druženja devojčice sa macom potpuno osvojile, a mnogi su komentarisali kako je veza među njima neverovatna i posebna.

Neki od korisnika mreže su priznali kako više vole pse od mačaka, ali da ih je ova scena potpuno osvojila. Mnogi su komentarisali kako su devojčica i mačka pažljive jedna prema drugoj, te da je najpre porodica pokazala humanost usvojivši ovu mačku, a onda je životinja pokazala zahvalnost lepim drugarskim odnosom prema devojčici.

Bilo je i komentara da se životinje a posebno mačke vezuju za decu i da stvaraju neraskidivu vezu. Drugi su bili oduševljeni manirima ove mace, rekavši da bi ljudi od nje mogli mnogo toga da nauče.

Stil/ Srećna republika.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs