NEVEROVATNI PORODIČNI ODNOSI OVIH 5 ZVEZDA ĆE VAS ŠOKIRATI: Očajnički bi želeli da ih sakriju, ali tajne su otkrivene

Šokantne tajne o porodičnim odnosima slavnih ličnosti koje oni nikako ne bi volieli da ugledaju svetlost dana

Porodica
NEVEROVATNI PORODIČNI ODNOSI OVIH 5 ZVEZDA ĆE VAS ŠOKIRATI: Očajnički bi želeli da ih sakriju, ali tajne su otkrivene
Foto: Profimedia

Život poznatih i slavnih se običnom čoveku često čini veoma privlačno, ali i poznati glumci i pevači ne žive uvek život iz snova. Mnogo njih je imalo teško detinjstvo ili kriju tajne kojih se stide. Ali kako to obično biva, njihov život je često pod lupom javnosti, pa se sazna i ono što verujemo da ne bi želeli.

Ovo su 5 najmračnijih porodičnih tajni slavnih:

1. RIJANA

Pevačica ima čitavu tajnu poroodicu, naime ona je sa 15 godina doživela šok, kada joj se na vratima pojavila sestra za koju nije znala da postoji. Kasnije je sasnala da pored starije sestre Kendi ima i dva polubrata po ocu, koji su svi proizvod njegovih bivših veza za koje Rijana i njena majka nisu znale.

Rijana
foto: Shutterstock

2. DžEK NIKLSON

Dok je slavni glumac bio dete verovao je da je njegova baka zapravo njegova majka i da ima stariju sestru za koju se na posletku ispostavilo da je njegova prava majka. Istinu je saznao tek kada je napunio neverovatnih 37 godina. Džun za koju je verovao da mu je setra, rodila ga je kada je imala 18 godina, a njena majka je preuzela brigu o Džeku da bi spasila ćerku sramote.

3. DžEKI ČEN

Kada je glumac bio mali, njegovi roditelji su se odselili u Hong Kong i napustili njega i njegovu braću. Tek u kasnijim godinama, Džeki je počeo da istražuje i bacio se u potragu za davno izgubljenom dokumentacijm, koja mu je otkrila da je njegov otac bio špijun i glavni u jednom klanu, dok mu je majka takođe bila pripadnik kriminalne grupe.

4. KLINT ISTVUD

Prvo rođenu ćerku glumca majka je dala na usvajanje odmah po rođenju i ni sam Klint nije bio svestan njenog postojanja. Međutim devojčica je tražila svoju biološku porodicu dugih 30 godina dok nije pronašla Istvuda u svojim 60-tim.

Liv tajler, Stiv Tajler
foto: Profimedia

5. LIV TAJLER

Glumica je odrasla verujući da joj je Tod Randgrin pravi otac, iako je on bio svestan da to verovatno nije istina ipak je prihvatio tu ulogu. Međutim Lv je prvi put počela da sumnja u 11-oj godini. Nakon što je neprestano zurila u poster muzičke grupe Aerosmit, primetila je koliko liči na Stivena Tajlera, ispotavilo se da je upravo frontmen ove grupe njen biološki otac.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs