OTAC MILIJARDER DECI NE ŽELI DA OSTAVI NIŠTA: Ćerka se udala za EGIPĆANINA pa se oduševila muslimanskom ceremonijom

Najstarija ćerka Bila Gejtsa živi na visokoj nozi, a nedavno se udala z egipatskog milionera.

Celebrities
OTAC MILIJARDER DECI NE ŽELI DA OSTAVI NIŠTA: Ćerka se udala za EGIPĆANINA pa se oduševila muslimanskom ceremonijom
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Najstarija ćerka Melinde i Bila Gejtsa, Dženifer Gejts prošle godine je dobila prvo dete sa suprugom, egipatskim džokejem Najelom Nasarom.

Ljubavni par se venčao 2021. godine, a svečanost je održana na 124 hektara velikom porodičnom imanju Gejtsovih u Vestčesteru u Njujorku.

Mlada je nosila venčanicu dizajnerke Vere Vang, a devet deveruša bilo je odeveno u tamno zelene haljine pa su se, sudeći po fotografijama, sjajno zabavljale pozirajući fotografima.

Venčanje Gejtsove mezimice je koštalo oko vrtoglavih dva miliona dolara, pišu strani mediji.

Najel je milioner i profesionalni jahač poreklom iz Egipta. Bračnom paru Nasar je ovo drugo venčanje, prvo je bilo u petak uveče, 15. oktobra, na muslimanskoj ceremoniji, piše Njujork Post.

"Rođena sam sa velikim privilegijama. Mislim da je suština u tome da iskoristim sve te prilike i da učim iz njih kako bi mogla da pronađem stvari koje me zanimaju, ali i da učinim svet makar malo boljim mestom", rekla je ona u intervjuu.

Takođe, otkrila je i da su je roditelji uvek podržavali u svemu što radi, ali i da se okrenula medicini velikim delom i zbog toga što se njeni roditelji bave humanitarnim radom, prenosi Fox Business. Dženifer Gejts, inače, najstarija je od troje dece, a ima još sestru i brata. Bil Gejts je jednom prilikom izjavio kako će njegova deca morati sama da steknu obrazovanje i da će u nasledstvo dobiti "tek toliko da ne budu siromašni, jer bi im mnogo novca uništilo živote".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs