3 MODNA TRENDA KOJA ĆE DOMINIRATI TOKOM JESENI 2023: Sledeći komadi su "MUST HAVE", a 1 stil se vratio na VELIKA VRATA

Drage dame, ukoliko planirate da idete u kupovinu i obnovite jesenju garderobu, obavezno obratite pažnju na sledeća 3 modna trenda i budite uvek šik!

Moda
07:45h Autor:
3 MODNA TRENDA KOJA ĆE DOMINIRATI TOKOM JESENI 2023: Sledeći komadi su "MUST HAVE", a 1 stil se vratio na VELIKA VRATA
3 modna trenda za jesen 2023 godine, Foto: Shutterstock

Jesen nam je upravo stigla, a sa njom i novi modni trendovi, a pred vama su tri koja će, definitivno, dominirati tokom ovog godišnjeg doba. Jednostavnost je opet u modi, ali i komadi od kože.

1. Kožni kompleti

Svi znaju da pad temperature zahteva klasičnu kožnu jaknu. Ali kada želite da podignete modu na viši nivo, zašto ne razmislite o kombinaciji kožnog blejzera i i odgovarajuće maksi suknje? Ove jeseni će takav stajling biti "must have".

moda, odelo, sako
foto: Shutterstock

2. Crvena boja će dominirati

Svake sezone postoji boja koja osvaja industriju. Sa sigurnošću se može reći da će crvena biti glavna nijansa za jesen i zimu. Dovoljno je reći da ćete sve više viđati ovu boju kako na ulicama, tako i na svečanim događajima.

moda, trendovi, jesenji stajling, sako
foto: Shutterstock

3. Jednostavnost se vraća na velika vrata

Zvanično je: nakon meseci i meseci trendova koji dolaze i odlaze, osnove garderobe i uniformno oblačenje se zvanično vraćaju. Gučijeva pista je bila neočekivana kada su modeli hodali u klasičnim košuljama, prevelikim blejzerima i farmerkama širokih nogavica. Modna industrija skreće, definitivno, ka klasici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs