PRELEPA!

PRELEPA ĆERKA SLAVNE MANEKENKE KRENULA NJENIM STOPAMA: Pogledajte kako izgleda naslednica KRISTI Tarlington

Iako je prvu reviju nosila pre samo tri meseca već je zablistala na pisti Nedelje mode.

Moda
Autor:
PRELEPA ĆERKA SLAVNE MANEKENKE KRENULA NJENIM STOPAMA: Pogledajte kako izgleda naslednica KRISTI Tarlington
Kristi Tarlington, Foto: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Čini se da ima nešto istine u izreci da jabuka ne pada daleko od stabla, barem kad je reč o Grejs Burns, ćerki supermodela Kristi Tarlington. Naime, 19-godišnjakinja je debitovala na milanskoj nedelji mode gde je reviju nosila svega tri meseca nakon prvog manekenskog angažmana na pisti.

Prve korake na pisti mlada je naslednica napravila ovog parila u Firenci na reviji na kojoj su sarađivali britanski Vog i LuisaViaRoma, a sada je, svega tri meseca kasnije, dobila je prvu priliku na Nedelji mode gde je nosila novu kolekciju italijanske dizajnerke Alberte Fereti. Grejs je pistom prošetala u pripijenoj asimetričnoj haljini koja na podlozi neutralne nijanse "boje kože" nosi predimenzionirani cvetni print. "Hvala vam, hvala vam, hvala vam što ste me uzeli za svoj šou... u dvorcu! Toliko sam počašćena što sam deo ove prekrasne kolekcije", napisala je na Instagramu uz video s piste u kojem je njeno lice u prvom planu.

Kristi Tarlington
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sličnu je zahvalnicu organizatorima napisala i u aprilu prilikom svoje debitantske revije: "Hvala što ste stavili najveći osmeh na moje lice. Toliko sam zahvalna što sam imala ovo savršenstvo iskustvo kao svoju prvu reviju" napisala je i dodala: "Samo razmišljam o svim ljudima koji su ovo omogućili i volela bih kad bih mogla zagrliti svakoga od vas!"

Njeno probijanje na pistu dolazi svega nekoliko godina nakon što se na istu vratila i njena majka koja je 2019., s tada 50 godina, dobila čast da zatvori reviju Marka Džejkobsa. Naravno, za tu je priliku jedan od najvećih svetskih supermodela nosila prekrasnu crnu haljinu bez rukava ukrašenu perjem.

"O moj bože, Mark Džejkobs me je pozvao da zatvorim njegovu prekrasnu reviju večeras i nisam mogla da odolim", napisala je tada Kristi. "A. poznajem i obožavam ovog čoveka od kad sam ga upoznala sa 16 godina. Navršila sam 50 ove godine i došla sam do faze u kojoj je ‘zašto ne‘ odgovor koji mi prvi dolazi na pamet", rekla je, ali i naglasila da želi da se njena ćerka Grejs oseća inspirisano.

"Imam 15-godišnju ćerku za koju očajno želim da me vidi i čuje, a ovo je medij koji dolazi do nje", objasnila je. Zato je i tada bilo i više nego očigledno da će vrlo skoro doći trenutak kad će ova tinejdžerka naslediti svoju mamu na svetskim pistama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs