"MUŽ ME VARAO S ROĐENOM SESTROM, PA JE OŽENIO": Cela porodica bila šokirana, a rođenoj majci ne može da oprosti ove reči

Iako je to, kaže, bila neprijatna epizoda za celu njenu porodicu, svi su to nekako preboleli i više to ne pominju. Međutim, izbegava sestru i bivšeg kad god je to moguće.

Ljubav
19:47h Autor:
"MUŽ ME VARAO S ROĐENOM SESTROM, PA JE OŽENIO": Cela porodica bila šokirana, a rođenoj majci ne može da oprosti ove reči
Foto: Shutterstock

Žena je nedavno odlučila da podeli svoje iskustvo na Redditu, osećajući se frustrirano nakon što je saznala da je sestra izbegla da je pozove na zabavu koja je organizovana povodom vesti o trudnoći. Ovaj događaj bi bio razumljiv u nekim situacijama, ali za nju je postalo pitanje dvostrukih standarda.

PREVARA, incest, seks
foto: Shutterstock

Ima 37 godina i bila je u braju sa Rajanom koji ima 36 godina. Ovo je njen drugi brak, prvi je završio nakon što ju je bivši muž prevario sa sestrom, koju je na kraju oženio, godinu dana nakon što se ona razvela od njega. Ovaj traumatični događaj nije bio samo prekid braka, već je totalno poremetio odnose nje i njene sestre. Očigledno je da su njena sestra i bivši suprug doneli odluku da je izbace iz svog života, pa su odlučili da je ne pozovu na venčanje.

Iako je ovo bila bolna situacija za čitavu njenu porodicu, vreme je prolazilo, ali žena još uvek oseća posledice tog događaja. Oseća se neugodno u prisustvu sestre i njenog bivšeg muža i izbegava ih koliko god je to moguće. Ali tu nije bio kraj.

Par, Ljubav, Prevara
foto: Shutterstock

- Nekoliko godina kasnije upoznala sam Rajana i u braku smo dve godine. Nedavno sam saznala da sam trudna i odlučila sam da napravim malu porodičnu zabavu sa našim roditeljima, njegovom sestrom i još nekoliko bliskih prijatelja. Moja sestra i bivši nisu pozvani - rekla je ona.

Žena, Prevara, Preljuba
foto: Shutterstock

Sestra je, kaže, saznala za zabavu i napisala joj poruku da ju je "isključila iz porodice", te da će biti tetka detetu, što nije nebitno.

- Pokušala sam da joj objasnim zašto nije pozvana i da želim prijatno porodično druženje, ali nije shvatila poentu, a i mama je stala na njenu stranu uz objašnjenje da "ne možemo zauvek da izbegavamo jedna drugu".

Jesam li luda ili šta? – zaključila je svoju objavu, a korisnici Redita su je uveravali da nije.

– Rekla bih joj da, pošto je spavala sa mojim mužem, da nije ni deo moje porodice, očigledno si jako dobar čovek kad posle toga i razgovaraš sa njima – napisala joj je jedna žena, sa čime su se svi složili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs