NIJE SE RODIO ONAJ MOMAK KOJI NJU NIJE PREVARIO: Govorili joj da je debela i ružna, a otac sumnjao da je njegovo dete

Kloi Kardašijan je možda rođena sa "zlatnom kašikom u ustima", ali njen život nije med i mleko

Vip priča
16:35h
NIJE SE RODIO ONAJ MOMAK KOJI NJU NIJE PREVARIO: Govorili joj da je debela i ružna, a otac sumnjao da je njegovo dete
Foto: Printscreen/Instagram

Kloi Kardašijan podelila je sa svojim pratiocima fotografiju u bikiniju sa ešarpom zavezanom oko kukova i ovom prilikom pokazala svoje zategnuto telo i neverovatno ravan struk.

39- godišnja rijaliti zvezda od kako zna za sebe prolazi kroz pakao. Iako rođena u bogatoj i uspešnoj porodici Kardašijan, sa sigurnošću se može reći da je njeno poreklo dovedeno u pitanje nekoliko puta.

Naime, visoka, krupna i svetla Kloi mnogo se razlikovala od znatno nižih i tamnoputih sestara koje su izgled "povukle" na slavnog oca Roberta Kardašijana.

Kloi Kardašijan
foto: printscreen instagram / khloekardashian

Već tada su svi sumnjali da je Kris "podvalila" dete advokatu, koji je ipak od rođenja prihvatio Kloi, ali nevera njegove žene bila je očigledna. Da situacija bude još komplikovanija svi su tvrdili da je Kloi dete O Džej Simpsona, najboljeg druga Roberta Kardašijana. Da govorkanja nisu uzaludna svedoči i ispovest samog O Džej Simpsona koji se hvalio kako je jedno veče završio sa Kris u đakuziju, te da je ona nakon te vrele noći morala da ide na hitnu da potraži pomoć.

Kris Džener, Robert Kardašijan, o džej simpson
foto: Profimedia

Kloi je odrasla kao ružna sestra lepih Kardašijanki. Beg od stvarnosti našla je veoma rano u braku sa košarkašom Lamarom Odomom. Par je imao i svoj rijalitiu kojem se moglo videti koliko Kloi žudi da osnuje vlastitu porodicu i distancira se od Kardašijanovih. Međutim, i tu sudbina nije imala ništa lepo za nju. Ubrzo se otkrilo da se Lamar Odom drogira, te da noći provodi u bordelima sa prostitutkama. Čak i kada je završio u hitnoj, onesvešćen, komiran, Kloi je nedeljama bila pored njega sve dok se nije oporavio. Posle su se i razveli.

Kloi Kardašijan, Lamar Odom
foto: Profimedia

Posle Odoma odlučila je da se transformiše. Prvo je smršala i to iscrpnim treninzima. Telo je dovela u top formu, a potom je sledila put svojih sestara pa je operisala nos (za koji su mnogi govorili da je jasan pokazatelj afričko-američkih korena), a potom je popunila usne, sredila zube i nadogradila kosu.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Ipak, novi izgled nije mogao da promeni njenu sudbinu. Ulazi u vezu sa košarkašem Tristanom Tompsonom i uskoro je zatrudnela. Na dan kada se porađala svet je obišao video na kojem se jasno vidi kako se Tristan ljubi sa drugaricom porodice Kardašijan. Njegove preljube izlaze u javnost brzinom munje.

Kloi Kardašijan
foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kloi mu i to prašta, ali nove preljube ne prestaju da šokiraju javnosti i prag njene tolerancije.

Danas par ima dvoje dece, a Kloi i dalje krije od javnosti da živi sa Tristanom u kući.

Kloi Kardašijan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jer, možda njoj nije problem što živi sa nekim ko je ne poštuje, ali njeni obožavaoci su u par navrata pretili da će prestati da je prate ako vide da je ona i dalje sa njim. Od tada Kloi krije svoju vezu sa košarkašem, a javnosti priča kako je zabavljanje ne zanima.

1 / 14 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs