VIDELA DA JE MUŽ VARA U NOVINAMA, O NJENOM POSTPUKU JE BRUJALA SRBIJA: Čuveni dasa bio akter skandalozne ljubavne afere

Kubura se izgleda nadao da će sve ostati zataškano, kada se sve saznalo, Marija je napravila neverovatan preokret

Ljubav
13:18h Autor:
VIDELA DA JE MUŽ VARA U NOVINAMA, O NJENOM POSTPUKU JE BRUJALA SRBIJA: Čuveni dasa bio akter skandalozne ljubavne afere
Foto: Printscreen Youtube / Kurir

Aleksandar Srećković Kubura svoj raskošni talent pokazuje kako u serijama i filmovima, tako i na daskama koje život znače, a čini se da je agnaživaniji nego ikada. Međutim, kad go se spomene ime našeg proslavljenog glumca, jedna od prvih asocijacija je i vrlo zanimljiv ljubavni život koji je vodio do samo pre par godina. Iako se sad povukao na selo, gde je pronašao svoj mir, nekada je punio naslovne strane zbog prevare nekadašnje supruge, zgodne fitnes instruktorke Marije Savić.

Naime, 2015. godine kao bomba odjeknula je vest da je Lubura prevario suprugu sa 18 godina mlađom producentkinjom Petrom Radivojević.

Kubura
foto: Kurir / Dragan Kadić

- Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su otpočeli romansu. Njihova ljubav je isuviše očigledna, to smo svi primetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube - ispričala je tada za medije Petrina drugarica, a ubrzo nakon afere se oglasila i sama producentkinja.

- Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši - rekla je tada Petra za "Blic", a danas je srećno udata za Uroša Petronijevića, sa kojim je dobila dvoje dece.

Aleksandar Srećković Kubura, kubura
foto: ATA Images

Sa druge strane, Marija je dugo ćutala o svemu, a potom je na čitav skandal imala vrlo diplomatski odgovor:

- Ljudi su me kritikovali što ne pridajem tome previše pažnje. Mnogo mi više znači da se priča o rezultatima, o nečemu što smo uradili. Privatno uvek ode u neku drugu krajnost, sve je to u današnje vreme pomešano, znam ja to... Mnogo cenim i volim sebe i znam šta sam postigla i ne može niko to da mi oduzme. Nikakvim pričama ni gestovima. Bila je to prolazna faza. Ružna, naravno, ali mislim da svako to mora da prođe. Namerno ili ne, ne znam. Svako može da priča o tome šta hoće, ali ja se nisam izjašnjavala. Ako smo iskreni i realni u životu, znamo da materijalne stvari mogu u danu da nestanu. Ako nam je samo to sreća, onda nešto ne valja.

Afera se brzo zataškala, a kroz neko vreme Marija i Kubura su ponovo počeli da se pojavljuju zajedno na gradskim dešavanjima, pokazujući da je menju njima sve u najboljem redu. Ali, harmonični odnosi su izgleda bili kratkog daha. Već 2019. godine bračne vode ponovo su bile uzburkane.

Tada je u glavnoj ulozi bila Marija, koja je uslikana sa jednim starijim gospodinom u prestoničkom kafiću, a prema svedočenju prisutnih, njihov odnos je bio i te kako prisan.

- Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili da pričaju i jedno drugom pokazuju nešto na mobilnom telefonu. Svako malo su tokom razgovora jedno drugom dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vreme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu - rekao je jedan od gostiju tada za "Blic".

A fitnes instruktorka se je imala veoma interesantan osvet na celu tu situaciju.

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je Marija.

Marija Savić, Marija Savić Srećković
foto: ATA Images

Kubura i Marija konačno su na brak stavili tačku 2022. godine, ali glumac ističe da su ostali u vrlo korektnim odnosima, te da zajedno vode računa o dvojici sinova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs