3 PRELJUBE KOJE SU TRESLE ESTRADU: Ona muža zatekla na DELU, pevač LJUBAVNICI napravio dete, a ON ženi priredio SKANDAL

Srbija i danas bruji o 3 najveće preljube na domaćoj estradi, koje su šokirale javnost.

Celebrities
Autor:
3 PRELJUBE KOJE SU TRESLE ESTRADU: Ona muža zatekla na DELU, pevač LJUBAVNICI napravio dete, a ON ženi priredio SKANDAL
Foto: Shutterstock/ Ata Images/ Printscreen Instagram

Preljubničke afere, postale su sve učestalije, dok su u fokusu uglavnom one koje su se odigrale na domaćoj estradi. Takvih, nažalost ima mnogo, a mi izdvajamo tri koje su kao bomba eksplodirale u javnosti.

Pevačica Nela Bijanić uhvatila muža na delu

Nela Bijanić
foto: Printscreen Instagram / nelabijanicc_official

Način na koji je pevačica Nela Bijanić uhvatila muža u prevari je filmski, te se i danas prepričava. Inače, pevačica je više od 10 godina bila u braku s estradnim menadžerom Rajkom Mjanovićem, s kojim je dobila sina Olivera Mijanovića, kojeg je publika upoznala u "Zvezdama Granda" 2020. godine, iako se pre toga dugo bavio tenisom.

Pevačica je bez ustručavanja ispričala detalje preljube, a otkrila je i kako je saznala za istu, te da joj je intuicija poručivala da nešto nije u redu. Ona je naglasila da preko prevare nikad ne bi prešla.

- To je sve život. Nedavno sam baš rekla kada sam se ja razvela mogu svi. To znači, pošto sam ja jedna račica, porodična žena, kada sam se udala spustila sam roletne, ja koja sam ribetina, koja ode u Švajcarsku, Nemačku, Holandiju da peva i odem samo na nastup, pa u hotel i na aerodrom. Ništa me drugo nije zanimalo, imam svoju porodicu, tu priča počinje i tu se završava- rekla je Nela.

Nela je je duže vreme sumnjala u svog supruga, ali je odlučila da ćuti kako bi videla u kom smeru će stavri da se odvijaju. Međutim, da stvar bude još gora, njen muž je ljubavnicu doveo u njihovu zajedničku kuću, te ih je Nela uhvatil na delu.

- To je period kad se naša priča već privodila kraju. Ja sam ćutala sve vreme. Znala sam i ćutala. Puštala sam ga dokle može da ide. Ja sam bila na gornjem spratu, a on je bio dole. Tata mi je rekao da nije mogao da uđe kroz vrata, a ja sam istog momenta rekla da je dole sigurno neko, ali moj tata nije verovao u to. Čula sam da on priča sa nekim, čekala sam ispred kuće da izađe. Izašao je sa nekom devojkom, dosta mlađom od njega. Njoj sam rekla da više nikada ne dođe u kuću u kojoj živim i ja. Ne volim prevare, nisam iz te priče. U tom trenutku sam sve završila. On će zauvek ostati otac mog deteta, zbog toga smo sada u korektim odnosima - ispričala je Nela u emisiji "Pitam za druga".

Miroslav Ilić, napravio ljubavnici dete?

Miroslav Ilić, Gordana Ilić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ljubav Mirjane Antonović i Miroslava Ilića je, prema njenim rečima, počela 1984. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja pa započeli romansu, iako je on bio u braku s Gordanom Ilić.

Mirjana je otkrila detalje njihovog prvog razgovora, pa mnoge ostavila bez reči. Navodno, ona je planirala i budućnost s Ilićem, kom je supruga pretila i da će mu presuditi.

"Naglasio mi je da nije srećan s njom"

Miroslav Ilić
foto: ATA Images

- Naša ljubav je počela 1984. Upoznali smo se preko prijatelja kad je on bio u Njujorku na turneji s Lepom Brenom i Slatkim grehom. Rekao mi je da su ga roditelji naterali da se oženi pošto je njegova žena bila trudna, da se ne slažu i da je za glavu viša od njega. Naglasio mi je da nije srećan, jer nisu zajedno iz ljubavi i da se zbog toga često opija. Miroslav je tada još uvek bio u braku, ali odvojen od Gordane, i planirao je da se razvede - počela je svoju priču Antonovićeva.

Kada je saznala da je u durgom stanju, Ilić je bio jednako iznenađen.

Mirjana Antonović
foto: Printscreen Youtube /Telegraf.rs TV

- Kad sam saznala da sam trudna, bio je iznenađen kao i ja. Hteo je da bude fer prema Gordani i deci, da ih obezbedi, pa da traži razvod. Kako mi je stomak rastao, bio je sve srećniji. Znali smo da će biti sin i on je želeo da se zove Kristijan. U Australiji me je iznenadio prstenom, a svog menadžera Branka Stojnića zamolio da nam bude kum. Planirali smo zajedničku budućnost posle njegovog razvoda - tvrdi ona.

Trenutak kada se sve promenilo bio je kada su se supruga i ljubavnice čule telefonom.

Mirjana Antonović
foto: ATA Images

- Počela je da zove i preti meni i detetu. Govorila je i da će ubiti svoju decu i Miroslava. Nisam želela bilo ko da nastrada. Pošto sam tad bila kod sestre u Beogradu, spakovala sam se i odletela za Njujork, a Miroslav se naljutio što sam se vratila u Ameriku - objasnila je.

Kada je rodila Devina, Miroslav je nestao bez traga. I danas je s Gordanom u braku, toliko skladnom da ga ni sudski proces za utvrđivanje očinstva nije poljuljao.

Aleksandar Srećković Kubura ženi priredio šok života

Aleksandar Srećković Kubura, Marija Srećković
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Marija Srećković i Aleksandar Srećković Kubura bili su u naizgled idealnom braku u kojem su dobili dva sina. Međutim, porodičnu idilu narušila je glumčeva preljuba. Naime, 2015. godine u javnost je dospela informacija da je Kubura prevario suprugu sa producentkinjom Petrom Radivojević, koja je od njega mlađa 18 godina.

Glumac je uslikan kako u javnosti razmenjuje poljupce sa mladom producentkinjom. Marija je o suprugovoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa 18 godina mlađom Petrom i provodi popodne na Zemunskom keju. Nakon tog skandala Kubura i Marija nisu se oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu.

"Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su otpočeli romansu. Njihova ljubav je isuviše očigledna, to smo svi primetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube", ispričala je tada za medije Petrina drugarica.

"Brak između Marije i Kubure, koji je bio u krizi, dodatno je uzdrman zbog njegove afere s Petrom. Kad je Marija videla fotografije na kojima se njen suprug ljubi s devojkom koja je samo pet godina starija od njihovog sina Alekse, poludela je i nastala je ozbiljna svađa", pričao je tada za "Kurir" izvor koji je bio dobro upućen u život sada već bivših supružnika.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs