UNIŠTILA BRAK NAJBOLJOJ DRUGARICI I ZATRUDNELA S NJENIM MUŽEM: Kupa se u milionima, ali ukaljan obraz ne može da opere

Starleta uništila brak najboljoj drugarici i zatrudnela sa njenim mužem, ali sramota je i danas prati.

Celebrities
13:20h
UNIŠTILA BRAK NAJBOLJOJ DRUGARICI I ZATRUDNELA S NJENIM MUŽEM: Kupa se u milionima, ali ukaljan obraz ne može da opere
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zvezda Mančester Sitija, Kajl Voker navodno je kupio vilu na obali vrednu 2,5 miliona funti za svoju bivšu Lorin Gudman, da u njoj živi sa njihovim sinom, kojeg su dobili 2020. godine. Međutim, biši par nedavno je imao i sukob, nakon kojeg su punili medijske stupce.

Kajl i Lorin su započeli kratku romantičnu vezu 2019. godine, a Lorin je ubrzo ostala u drugom stanju. Zanimljivo je da je Lorin praktično svojoj drugarici "ukrala" dečka. Naime, Lorin je bila najbolja drugarica Ane Kilner, manekenke koju je fudbaler upoznao kad je imao 18, a ona 16 godina. Iz tog braka dobili su trojicu sinova, a onda se dogodila nezapamćena prevara koja je uzburkala javnost. Da sve bude još gore, Lorin Gudman je i zatrudnela.

Lorin Gudman
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Kada mi je rekao da je napravio dete mojoj najboljoj drugarici, srce mi je puklo. Ne mogu da verujem da je rizikovao da ostane bez porodice zbog toga. Svet mi se srušio u tom trenutku", rekla je tada Eni, koja je godinama sa Lorin delila svoje najintimnije tajne.

Ipak, to nije prva prevara koju je fudbaler priredio svojoj ženi, a pre Lorin, prevario ju je sa starletom Lorom Braun, a njegova supruga mu je tu aferu oprostila.

Ana Kliner, Kajl Voker
foto: LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Lorin mi je bila sjajna prijateljica. Stalno se raspitivala kako smo jer je znala da imamo krizu u braku nakon onog što se desilo sa Lorom. Rekla mi je da mogu da joj poverim sve. Tada sam planirala da ga ostavim, ali prosto nisam mogla", pričala je tada Eni, kojoj je Kajl otkrio prevaru dok je bila na odmoru.

"'Slušaj, moram da ti kažem nešto. Jedna devojka je trudna, a dete je moje.' Od tada se više nije ni vraćao kući. Bez objašnjenja se preselio u drugi stan u centru", priseća se Eni.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs