DALA STANODAVCU 15-GODIŠNJU ĆERKU, DA ONA NE PLATI KIRIJU: Nakon 3 propala braka Beograđanka ju je zavela

U glumačkom svetu probila se glavnom ulogom u filmu ‘Duh’ iz 1990. godine

Celebrities
08:52h Autor:
DALA STANODAVCU 15-GODIŠNJU ĆERKU, DA ONA NE PLATI KIRIJU: Nakon 3 propala braka Beograđanka ju je zavela
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Demi Džin Harmon rođena je 11. novembra 1962. u Rozvelu u Novom Meksiku, ove godine puni 62 godine i pritom izgleda bolje od pola devojaka sa 25 godina. No malo je toga upućivalo na to da će jednom imati uspešan život. Njen biološki otac, pilot Čarls Harmon Stariji, napustio je njenu tada 18-godišnju i trudnu majku Virginiju nakon dvomesečnog braka.

Demi Mur
foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ipak, samo tri meseca nakon Deminog rođenja, Virginia se udala za Dana Gajnesa, prodavca novinskih reklama koji je često menjao poslove, pa se porodica često selila. U jednom periodu, Demi je živela sa bakom, a sa 16 godina napustila je kuću i prekinula srednjoškolsko obrazovanje. Iz braka Dana i Virginije rodio se Demin polubrat Morgan, a iako ima braću i sestre iz drugih brakova biološkog oca, nije u kontaktu s njima, niti Čarlsa Harmona smatra svojim ocem.

Demi Mur
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Nije ni čudo što Demi ne razgovara s tom stranom porodicom jer, po svemu sudeći, nisu baš prijatni ljudi. Naime, njen polubrat James Craig Harmon 2005. divljački pretukao svoju devojku Tašu Mari Li. Osuđen je na zatvorsku kaznu od deset godina, ali je odslužio osam i oslobođen je 2013. godine. Taša je kasnije rekla da smatra Čarlesa Sr. delimično odgovornim za nasilje.

Američka glumica podigla je puno prašine svojom knjigom 'Inside Out' u kojoj priča o nesrećnom detinjstvu, brakovima, alkoholu i drogama. No, posebno je jedan deo potresao javnost u kojem 56-godišnjakinja piše da je silovana sa 15 godina, a za sve je kriva njena vlastita majka.

Demi Mur
foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naime, kako piše Daily Record, glumicu je majka prodala muškarcu za 500 dolara, koji je bio njihov stanodavac, jer, navodno, nije imala za kiriju. Demi je često alkoholisana majka Virginia King vodila u razne klubove da bi privukla pažnju muškaraca, a jednom prilikom se vratila sama u stan gde je naišla na nepoznatog muškarca koji ju je silovao.

Na kraju samog čina, muškarac ju je pitao: 'Kakav je osećaj kada te vlastita majka proda za 500 dolara'? Glumica prema knjizi tvrdi kako je to bila odvratna majčina izdaja, iako ju je čak nekoliko puta spasila od sigurne smrti nakon što se par puta pokušala ubiti.

Sve to nije sprečilo da postane jedna od najuspešnijih holivudskih glumica svih vremena. U svetu glume se istakla glavnom ulogom u filmu 'Duh' iz 1990. koji je te godine ostvario najveću zaradu. Svi su bili oduševljeni njenom glumom, a te godine je bila i nominovana za Zlatni globus. Uspela je i ranih devedesetih sa filmovima 'Malo dobrih ljudi', 'Nemoralna ponuda' i 'Razotkrivanje', a 1996. postala je najbolje plaćena glumica u istoriji filma kada je dobila dotad neverovatnih 12,5 miliona dolara za glavnu ulogu u 'Striptizu'.

Ipak, skoro svi filmovi koje je snimila nakon izuzetno uspešne 1996. bili su komercijalno neuspešni i doprineli su padu u njenoj karijeri. Nastavila je da snima, ali je uglavnom dobijala sporedne uloge. Ipak, vratila se na velika vrata 2019. kada je objavila memoare 'Inside Out' koji su postali bestseler New York Timesa, a nije mala stvar ni što se uspela održati sve ove godine u okrutnom holivudskom svetu koji starenje nimalo ne podržava.

Demi Mur, Ešton Kučer
foto: AP/Matt Sayles

Veza sa mlađim kolegom, Eštonom Kučerom takođe je ostvila traume na nju. Naime, Demi je jednom prilikom otkrila kako ju je terao na razne bahanalije - uriniranje po njemu, se*s utroje i mnoge druge stvari. Zlostavljanje je trpela samo zbog ljubavi i iz straha da je ne ostavi.

U intervjuu za jedan podkast glumica Demi Mur osvrnula se na svoje brakove i otkrila kako je nakon dugog traženja odgovora napokon shvatila u čemu je grešila.

Menjala je sebe kako bi je muškarci prihvatili

"Svih tih godina toliko sam se menjala, svaki put iznova, kako bih se uklopila u sliku onoga što sam mislila da drugi žele. Zapravo sve vreme radimo na tome da budemo poželjni, ali zanemarujemo svoje želje", otkrila je Demi.

"Mislim da je to celi proces zaljubljivanja u samog sebe i prihvatanja toga što zaista jesi", dodala je.

Demi Mur
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

"Proći kroz putovanje u kojem ceniš ljubav koja vas je spojila i zaista dati sve što možeš...to je moguće samo ako zaista voliš i prihvataš sebe", objasnila je svoje nove spoznaje glumica.

Glumici su propala sva tri braka

Nakon bezuspešnih brakova sa muškarcima, jedno vreme je sreću pronašla sa Mašom iz Beograda.

Svojevremeno se šuškalo da su Demi i Maša u ljubavnoj vezi, nakon što je glumici slomio srce Ešton Kučer. Poznato je da je u tom braku trpela nasilje, te da ju je nekadašnji suprug terao na nezamislive stvari. Nakon kraha ovog odnosa, navodno je utehu pronašla u dugogodišnjoj asistentkinji koja je i živela na njenom imanju.

Demi Mur, Maša Madžuka
foto: Profimedia

Navodno su bile toliko bliske da su delile i krevet, ali naravno, ova nagađanja nikada nisu bila potvrđena. Koliko je priča otišla daleko svedoči i to što je Mašinu ćerku navodno usvojila i Demi, te su o njoj zajedno brinule.

Doduše, one zaista jesu viđene u više navrata zajedno, a glumica je upravo nosila devojčicu koju je poznata Beograđanka dobila sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs