MELANIJA TRAMP U "DOSADNOM" PRINTU POKAZALA KAKO MOŽE BITI ZANIMLJIV: Ovo je KLJUČNO pravilo za nošenje ovakvog komada

Melanija Tramp u kombinezonu sa iluzionističkim efektom, pokazala da je "dosadni" print za proleće, zapravo i te kako zanimljiv kada ga ona obuče.

Moda
14:26h
MELANIJA TRAMP U "DOSADNOM" PRINTU POKAZALA KAKO MOŽE BITI ZANIMLJIV: Ovo je KLJUČNO pravilo za nošenje ovakvog komada
Foto: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp, retko je viđena u javnosti od kako je njen suprug, bivši predsednik Donald Tramp, izgubio izbore u novembru 2020.godine od kandidata Demokrata Džoa Bajdena.

Često izbegavana od strane mnogih dizajnera i medija zbog svog braka sa Donaldom, koji bez dlake na jeziku govori o svemu(i svima), retko je imala prilike da je oblače poznati dizajneri, tako da se snalazila jedino kupovinom određenih komada koje može naći u butiku.

Tako je slučaj i sada. Melanija Tramp je odabrala za događaj prikupljanja sredstava za kampanju njenog supruga u Palm Biču, kombinezon u boji lile, koji je nalikovao na haljinu, brenda Valentino.

Melanija Tramp
foto: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Ovaj kombinezon, izgledao je ženstveno i bajkovito na Melaniji, iako ovaj print za proleće, važi za dosadnim. Kombinezon je imao podignute rukave, sa printom na bočnoj strani oba rukava, sa pojasem koji ističe struk i vitku figuru.

Melanija je uspela da pokaže kako i te kako može izgledati lepo, ukoliko se izgled upotpuni sređenom frizurom, manikirom i odabirom savršenih aksesoara.

Ona je svoju frizuru zavezala u punđu, dok su joj dva plava pramena štrčala napred, dajući efektni balans njenom licu, a od aksesoara se odlučila za oniks večernje minđuše u boji srebra, kao i predimenzionirani prsten na levoj ruci sa dijamantima. Za savršen izgled noktiju, odabrala je gel u suptilnoj beloj boji.

"Dosadan" print ipak to nije. Melanija vam poručuje da napravite balans i istaknete se u najboljem maniru, za izgled vredan koliko i njen kombinezon. Košta skoro vrtoglavih 5000 evra, prema ritejl sajtu Farfeč.

1 / 5 Foto: Alon Skuy / Getty images / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs