UKRALA SAM OD SVOJE MAME OVAJ KOMAD I IZGLEDAM FANTASTIČNO: HIT haljina sa vanvremenskim pečatom koja se nasleđuje

Ovog proleća, zavirite u ormare vaših mama. Nećete verovati kakva se bogatstva mogu pronaći, između ostalog i ovo.

Moda
UKRALA SAM OD SVOJE MAME OVAJ KOMAD I IZGLEDAM FANTASTIČNO: HIT haljina sa vanvremenskim pečatom koja se nasleđuje
Foto: Printskrin@sela_nicolas/Instagram

Često kada razmišljamo o svom izgledu i kupovini, razmišljamo o novim komadima koje možemo pronaći. Guglamo u nedogled u potrazi za savršenom kombinacijom, pratimo šta nose zvezde, razmišljamo o kombinovanju novih i postojećih komada itd.

Pretpostavljamo da se retko setite da neke stvari možda već imate pored sebe koje mogu izgledati savršeno, i to baš u ormaru vaše mame.

Sedamdesetih godina popularne su bile kratke rolka haljine, koje su očaravale svojom ženstvenom siluetom i mogućnošću da se savrešeno uklope uz visoku ili ravnu obuću. Upravo je to pravo vintidž blago koje možete iskoristiti za sebe.

Rolka haljina
foto: Printskrin@sela_nicolas/Instagram

Pod uslovom naravno da je u čitavom komadu i da je funkcionalna, rolka haljina vaših mama mogu biti odličan komad za prolećne dane.

Lepo se stilizuje uz nakit, a istovremeno izgleda moćno i kada joj se doda tašnica koju možete nositi na različite načine. Ovaj komad je već uveliko hit za proleće i možete je pronaći i u buticima. No, veća je draž(i održivije je) naslediti određeni komad od svojih bližnjih. Tako takođe nosite sa sobom i neko iskustvo i vreme, koji doprinose celokupnom raspoloženju.

Rolka haljina
foto: Printskrin@sela_nicolas/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs