PEĐU STOJAKOVIĆA SU SVE ŽENE ŽELELE, A ZAVELA GA STARIJA GRKINJA: Ostavila karijeru, rodila mu 3 dece i prava je BOMBA

Peđa Stojaković je u skladnom braku decenijama sa prelepom Grkinjom, koja se u potpunosti posvetila porodici.

Ljubav
13:59h Autor:
PEĐU STOJAKOVIĆA SU SVE ŽENE ŽELELE, A ZAVELA GA STARIJA GRKINJA: Ostavila karijeru, rodila mu 3 dece i prava je BOMBA
Peđa Stojaković, Foto: Printscreen Instagram / pedjastojakovic

Legendarni košarkaš i nekadašna NBA zvezda Peđa Stojaković već 20 godina uživa u ljubavi sa prelepo Grkinjom, za koju godine kao da idu unazad. Naime, nekada veoma uspešna manekenka i voditeljka, a danas posvećena majka i supruga - Aleka Kamila, izgleda nikad bolje, a starija je od proslavljenog sportista 5 godina. Baš zbog toga, njihova romansa je u početku nailazila na brojne osude, ali oni nisu marili za komentare, već su čuvali svoju vezi i gradili je na stabilnim temeljima, koju su potom još više učvrstila deca - Andreja i Maksimus i ćerka Mila.

U trenutku kada su se upoznali, Aleka je bila vrlo popularna i nizala je poslovne uspehe, ali je zbog ljubavi odlučila da napravi veliki zaokret u karijeri. Naime, ostavila je sve, da bi bila uz Peđu, a kasnije i uz naslednike, stavivši porodicu na prvo mesto, i tako je sve do danas.

Aleka Kamila, Predrag Stojaković
foto: Printscreen Instagram / alekakamila

Iako je već duboko u petoj deceniji, zanosna Aleka izgleda kao neka boginja iz mitologije svoje zemlje. U vrhunskoj je formi, kao u vreme kada je osvajala modne piste širom sveta.

Zanimljivo je i da je Aleka svojevremeno proglašena za jednu od dvadeset pet najlepših žena čiji partneri igraju u NBA ligi.

"Amerikancima nije bitna ličnost. Za njih sam žena bez boje i mirisa jer oni gledaju samo u Peđu", rekla je Aleka za "Story".

Predrag Stojaković, Peđa Stojaković
foto: Fonet / Fonetap

Par se venčao 2006. godine, a grčki mediji su njihovu proslavu nazivali "svadbom decenije". Održana je u Solunu, gradu u kom su se upoznali dok je Peđa nosio dres "PAOK-a", a koštala je, kažu, više od sto hiljada evra. U trenutku kada su rešili da ozvaniče vezu uveliko su bili ponosni roditelji sina Andreja i šestomesečne ćerke Mile.

Nakon ceremonije venčanja i krštenja, slavlje se nastavilo u luksuznoj sali ukrašenoj prekrasnom dekoracijom koju je činila bela svila, sveće i cveće.

Svadbeni meni sačinavali su specijaliteti poput bifteka, guščijih džigerica, a našli su se i morski plodovi. Zanimljivo je da se na trpezi nisu našli srpski specijaliteti. Atmosferu do usijanja je dovela naša pevačica Danijela Vranić.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / alekakamila

Stojakovići godinama čuvaju svoj privatni život od očiju javnosti, te se vrlo retko eksponiraju i pojavljuju na gradskim dešavanjima. Uživaju u vaspitavanju dece, te se oboje trude da izvedu decu na pravi put. A sa vremena na vreme na Instagramu podele sa pratioca delić porodične atmosfere, što uvek izazove prelepe reakcije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs