SIN PREDRAGA STOJAKOVIĆA JE OČEVA KOPIJA: Za Andreja se otimaju najveći koledži, a Amerika će tek da priča o njemu

Osim najstarijeg Andreja, Peđa i Aleka Stojaković imaju još dvoje dece, ćerku Milu i sina Maksima

Celebrities
Autor:
SIN PREDRAGA STOJAKOVIĆA JE OČEVA KOPIJA: Za Andreja se otimaju najveći koledži, a Amerika će tek da priča o njemu
Predrag Stojakovic, Foto: Otto Greule Jr / Getty images / Profimedia

Andrej Stojaković, talentirani 17-godišnjak, trenutno je u srednjoj školi u Sakramentu i obećava mnogo u svetu košarke. On je već privukao pažnju slavnih koledža svojim impresivnim igrama.

Andrejeva majka, Grkinja Aleka, je poznata po svojoj lepoti i 2006. godine se udala za Peđu Stojakovića, bivšeg košarkaša koji je ostavio traga u Crvenoj zvezdi, PAOK-u, Sacramento Kingsima i Dallas Mavericksima. Njihovo venčanje bilo je spektakularno i glamurozno, koštalo je čak 100.000 evra i okupilo 500 zvanica. Uprkos medijskoj pažnji, njihov brak nije pogođen nikakvim skandalima.

Peđa i Aleka imaju troje dece, s najstarijim sinom Andrejem na čelu, ćerkom Milom i sinom Maksimom.

Andrej se istakao u srednjoj školi "Jesuit High" svojim izvanrednim performansama na košarkaškom terenu. Postizao je prosečno više od 25 poena po utakmici i hvatao 9,3 skoka po meču. Njegova igra pokazuje raznovrsnost i sposobnost da doprinese timu na mnogo načina, a on priznaje da je veći deo svojih veština naučio od svog oca.

"Vidim sebe kao svestranog igrača koji može mnogo toga da uradi na terenu. Naravno, mnogo toga iz moje igre dolazi iz rada sa mojim ocem. Sve te sitnice koje me uči znače mi i deluju kada igram, držim se toga", izjavio je Andrej.

Iako još nije doneo konačnu odluku o tome gde će nastaviti svoju košarkašku karijeru na koledžu, čini se da je ostavio odličan utisak na trenera UCLA, Mika Kronina.

"Vrlo je sjajan momak, vrlo iskren i direktan. Pravi karakter. Imali smo odličan razgovor", rekao je Kronin o nasledniku Predraga Stojakovića, prenosi Naj žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs