JEDAN OD GLAVNIH ZNAKOVA DA TE MUŠKARAC VIŠE NE VOLI: Mnoge žene ga ignorišu ne sluteći da je velikoj ljubavi došao KRAJ

Znak koji odaje da te muškarac više ne voli nije teško prepoznati, međutim, mnoge žene ga ignorišu.

Ljubav
Autor:
JEDAN OD GLAVNIH ZNAKOVA DA TE MUŠKARAC VIŠE NE VOLI: Mnoge žene ga ignorišu ne sluteći da je velikoj ljubavi došao KRAJ
Foto: Profimedia

Bolan je osećaj kada shvatimo da nas osoba s kojom smo dugo u vezi ili braku više ne voli. Međutim, mnoge žene ne primećuju znakove koji odaju muškarca koji ne voli ili ih često ignorišu, misleći da će stvari između njih moći da se poprave.

Jedan od najznačajnijih, najprovokativnijih i najpopularnijih savremenih francuskih pisaca, koji je napisao bezbroj romana, objasnio je kako izgleda kada je ljubav zapravo gotova.

par, ljubav
foto: Anna Bizo / Alamy / Alamy / Profimedia

Gubitak intresa, otuđenost jedno od drugog, pa čak i sumnja u postojanje nekog drugog, nije uvek jasan signal da vas muškarac ne voli. Jedan od jasnih znakova, na koje trebate obratiti pažnju, precizno je opisao francuski književnik Frederik Begbede:

"Ljubav je gotova kada se više ne može nazad. Tako to shvatite. Kada vlada nerazumevanje, prekinuli smo, a da to nismo ni primetili". Može vam naići period dosade, ustaljenosti i monotonije. Možete izgubiti i zanimanje za osobu, ali je i dalje duboko volite. Sve to može biti prolazno. Ali, kada vlada nerazumevanje i kada ne umete isto da prepoznate, tada je veza većinom osuđena na raskid.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs