ČESTO JE VIĐAMO NA TELEVIZIJI, A NE ZNAMO DA JE TO ŽENA BULETA GONCIĆA: Zajedno su 4 decenije, a evo ŠTA IH JE SPOJILO

Tokom dugogodišnje karijere njegovo ime se nije nalazilo u centru skandala, već sa svojom suprugom Gordanom uživa u bračnim vodama 34 godine.

Ljubav
15:59h Autor:
ČESTO JE VIĐAMO NA TELEVIZIJI, A NE ZNAMO DA JE TO ŽENA BULETA GONCIĆA: Zajedno su 4 decenije, a evo ŠTA IH JE SPOJILO
Kako izgleda žena Buleta Goncića?, Foto: ATA Images

Gluimca Svetislava Buleta Goncića gotovo svi pamtimo po maestralnoj ulozi Čarlija u kultnoj seriji "Srećni ljudi", veliku popularnost stekao je i u filmovima "Zimovanje u Jakobsfeldu" i "Oktoberfest". Osim toga, vrlo često imamo priliku da ga gledamo i na daskama koje život znače, a nedavno je postao upravnik Narodnog pozorišta u Beogradu.

Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi prof. Minje Dedića 1982. godine. Stalni je član pozorišta Atelje 212 je od 1983. godine. Bio je predsednik Saveza dramskih umetnika Srbije od 1996. do 1998. godine, a direktor Pozorišta na Terazijama od 1998. do 2000. godine. Autor je više dokumentarnih filmova kao što su: „Strategija iluzije“ iz 2005, „Trajanje“ iz 2006. A serija "Istine i laži" mu je opet donela veliku popularnost.

Bule Goncić
foto: ATA Images

Tokom dugogodišnje karijere njegovo ime se nije nalazilo u centru skandala, već sa suprugom Gordanom uživa u bračnim vodama 34 godine. Profesija koju toliko voli mu je omogužila i da upozna ljubav svog života.

Naime, Gordana je po profesiji dramaturg, a poznato je da je dugo radila u "Ateljeu 212". Donedavno bila je na čelu Kulturnog centra Beograda, a trenutno je podsekretar u Sekretarijatu za kulturu.

Iako se veoma retko pojavljuju u javnosti i uspešno čuvaju svoju intimu decenijama, lice Buletove supruge vam se može učiniti poznato, jer je vrlo gledamo na televiziji u kulturnim segmentima vesti.

Gordana Goncić ne priča često o porodičnom životu, ali u jednom intervjuu je istakla da je njen suprug "čovek njenog života i jedini vanzemaljac kog je upoznala".

Tokom svoje duge i srećne ljubavi Goncići su dobili dvoje dece – ćerke Isidoru i Aleksandru.

– Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu – zaključio je Goncić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs