nikada se više nije tako osećala!

LOLA IZ "SREĆNIH LJUDI" DOŽIVELA NEVEROVATNU LJUBAV: Prvu simpatiju srela posle 25 godina i zbog nje promenila život!

Njihova ljubav može da posluži za filmski scenario!

Vip priča
11:27h Autor:
LOLA IZ "SREĆNIH LJUDI" DOŽIVELA NEVEROVATNU LJUBAV: Prvu simpatiju srela posle 25 godina i zbog nje promenila život!
Foto: Printscreen Youtube / KTV Televizija - Zvanični kanal

Glumica Zlata Numanagić, čuvena Lola Golubović iz serije "Srećni ljudi", imala je priliku da proživi zaista nesvakidašnju ljubavnu priču! To je pravi primer da živto zaista može da na priredi potpuno neočekivane i neverovatne stvari, za koje ste mislili da mogu da se dese samo na filmskom platnu.

Naime, Zlata se kao veoma mlada devojka zaljubila u Đorđa Tokina, koji je bio njena prva i najveća ljubav. Međutim, putevi su im se razišli, a Đorđe se preselio u Ameriku. Ali, kada sudbina umeša prste, onda se zaista desi čudo! Naime, oni su se sreli posle 25 godina i to u Beogradu, kada se nakratko vratio iz inostranstva.

- Đorđe Tokin i ja smo se zavoleli kada samo bili suviše mladi i verovatno smo bili preterano zaljubljeni. On je osamdesetih godina otišao da živi u Ameriku. Nakon četvrt veka ponovo smo se sreli u Beogradu i otišli zajedno u Oklahomu. On je čovek kojeg sam zaista najviše volela u životu. U Americi smo bili godinu i po dana -rekla je Zlata.

Naglašava da je veoma zahvalna što je doživela takvu ljubav, iako je kratko trajala. Nažalost, Đorđe se ubrzo razboleo i preminuo. Uz njega je poverovala da prava ljubav može da se dogodi i u zrelim godinama!

- On je tamo bio na doktoratu, a ja sam mu se pridružila kad sam završila snimanje. Nažalost, posle godinu i po Đorđe se razboleo i napustio nas je. “Dabogda imao, pa nemao” obično se koristi kao kletva, ali ja sam imala svoju bajku. Da njega nije bilo, ne bih verovala da prava ljubav postoji i u zrelim godinama. Pre njega sam mislila da ono što želim od života i ljubavi ne postoji, ali me je razuverio i pokazao mi da je sve moguće. Zauvek sam zahvalna zbog toga što sam imala - pričala je svojevremeno za Hello! glumica.

Sa Tokinom je užuvala u ljubavu baš dok je snimala seriju "Srećni ljudi", zato naglašava da ona u njoj budi prelepe, ali setne uspomene. Upravo ta sreća omogućavala joj je da suvereno vlada sobom.

- Ljubav sa Đorđem ispunjavala me je samopouzdanjem, suvereno sam vladala sobom i ulogom. Unutrašnji sklad presudan je za sve, pogotovo za glumca, jer ako u pozadini ima tuge, boli i neudobnosti u sopstvenoj koži, sve se očitava na licu. Jedan od razloga što ne volim da gledam sebe u ovoj seriji je što me ispunjava setnim uspomenama na period kad sam bila veoma srećna - zaključila je Zlata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs