Neverovatno

Nije im žao para za lepotu: Najskuplji tretmani koje su poznati platili! (FOTO)

Verovali ili ne, slavne žene ne zadržavaju mladolik izgled jer imaju dobre gene već zato što u svoj izgled ulažu jako puno novca

Zanimljivosti
22:46h Autor:
Nije im žao para za lepotu: Najskuplji tretmani koje su poznati platili! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svi se sećamo skandala iz 2015. kada je Žizel Bundšen obučena u burku pokušala da sakrije odlazak u kliniku za plastičnu hirurgiju, no od činjenica se ne može pobeći. Zvezde troše enormne količine na tretmane za lepotu i estetsku hirurgiju, a ovo su najskuplji tretmani koji su nam poznati:

Selin Dion, 2.5 miliona dolara

Selin Dion (50) posle svih životnih brodoloma: Ne postoji starenje, već zrelost i znanje! (FOTO)

foto: Profimedia

Selin je potrošila 2.5 miliona dolara kako bi joj u hotelskoj sobi u Las Vegasu ugradili ovlaživač vazduha koji joj je trebao da drži glasne žice toplima i spreči isušivanje kože.

Madona, 99 hiljada dolara

foto: Profimedia

Madona je navodno kupila kućni uređaj za uklanjanje celulita za 99 hiljada dolara. Radi se o uređaju koji akustičnim talasima tretira područja kože s celulitom.

Rijana, 25 hiljada dolara nedeljno

Rijana otkriva recept za vitku liniju: Preuzmite njen jelovnik i pobedite u borbi sa kilogramima!

foto: Profimedia

Primetili ste da se Rijana gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti s istom frizurom. Pevačica navodno nedeljno plaća 25 hiljada dolara za privatnog frizera koji brine samo o njenoj kosi.

Mila Kunis, 8.900 dolara

foto: Profimedia

Glumica navodno redovno odlazi na pilinge dijamantima i rubinima koji temeljno čiste kožu. S obzirom na vrednost tog dragog kamenja, ne čudi da Mila Kunis za jedan tretman izdvoji 8.900 dolara.

Serena Vilijams, 6.300 dolara

Serena Vilijams zamalo umrla na porođaju: 5 meseci je ćutala, više neće, sada upozorava ceo svet!

foto: Profimedia

Ovo je možda najbizarniji tretman na ovoj listi. Serena Vilijams je bila prva osoba koja je isprobala najskuplju kupku na svetu u hotelu Viktor u Majamiju, a onda se sastoji od hiljadu litara izvorske vode Evian.

Džidži Hadid, 2.500 dolara

foto: Profimedia

Džidži je 2.500 dolara potrošila na jedan jedini manikir i to onu za Met Galu 2016. godine. Nosila je srebrni manikit koja je navodno sadržao po tri kristala ispod svakog nokta.

Kim Kardašijan, 1.900 dolara

Pet tajnih koraka Kim Kardašijan koji garantuju poslovni uspeh: Ako napravim grešku, naučim iz nje i nastavim dalje! (FOTO)

foto: Profimedia

Fotografije Kim Kardašijan s njenog “vampirskog” tretmana lica svi smo videli. Rijaliti zvezda je otišla na tretman lica sopstvenom krvlju i za to platila 1.900 dolara.

Dženifer Lopez, 1.200 dolara nedeljno

foto: Shutterstock

Dugogodišnji mladolik izgled 48-godišnje pevačice i glumice definitivno nije jeftin, a ni oduševljavajući. Naime, Džej Lo nedeljno potroši 1.200 dolara na tretman lica ljudskom posteljicom koja navodno podstiče regeneraciju kože i čini je zategnutijom.

Viktorija Bekam, 635 dolara po tretmanu

Ovo se ne bi svako usudio da uradi: Viktorija Bekam se pohvalila tetovažom sina (18)! (FOTO)

foto: Profimedia

Ako mislite da ljudska posteljica zvuči odvratno, onda će vas sigurno oduševiti činjenica da Viktorija Bekam odlazi na tretmane lica ovčjom posteljicom koja se uvozi iz Novog Zelanda i za to plaća 635 dolara po tretmanu.

Kejt Midlton, 325 dolara po tretmanu

foto: Profimedia

Kejt Midlton, Gvinet Paltrou i Viktorija Bekam redovno odlaze na tretmane lica pčelinjim otrovom. Ovaj tretman košta 325 dolara, a kožu navodno dugo drži mladom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs