male tajne

Zahvaljujući ovim navikama ona i sa 50. izgleda fenomenalno: Gven Stefani otkriva cake koje joj pomažu u održavanju vitke linije!

Ovim trikovima se Gven Stefani služi kako bi izgledala sjajno i bila zdrava

Nega
Autor:
Zahvaljujući ovim navikama ona i sa 50. izgleda fenomenalno: Gven Stefani otkriva cake koje joj pomažu u održavanju vitke linije!
Foto: Instagram / Gven Stefani

Na prvi pogled malo ko bi i pomislio da je ona majka troje dece. Njena vitka figura i besprekoran ten su ono što fascinira druge žene. Mnoge su želele da znaju šta je glavni krivac za njen besprekoran izgled. Mi vam otkrivamo njenu tajnu.

Njene savete treba usvojiti. Doslednost Jedan od najvažnijih uslova da uspete jeste da budete uporni. Poznato je da nema rezultata ako se naporno ne vežba, pa zato budite uporni i držite se rasporeda. Uz muziku je sve mnogo lakše Obavezno napravite vašu plej-listu za vežbanje jer tako ćete biti motivisaniji da vežbate.

U ovome leži tajna negovanog i mladolikog izgleda Francuskinja: Tako je jednostavno izgledati perfektno!

Prilagodite plan ishrane svojim potrebama Gven je počela sa vegetarijanskom ishranom kada je imala samo 12 godina i godinama je vegan. To joj stvarno pomaže, ali je važno da pronađete plan ishrane koji će biti dobar za vaše telo i zdravlje. Oslanjajte se na unutrašnji osećaj Dok ona uvek stavlja akcenat na vežbanje, pravila je pauze uvek kada je osećala potrebu za tim. Važno je da se osećate dobro, a ne da se trudite da izgledate dobro po svaku cenu. Hidratacija je ključ blistavog izgleda Jedna od glavnih komponenti u njenom svakodnevnom životu je briga o hidrataciji organizma. Voda je veoma važna u vašem svakodnevnom životu pa se potrudite da je unosite više.

Sačuvajte zdravlje kose: Uz ovaj savet kosa će vam biti sjajna i puna volumena!

Izbegavajte masnu i nezdravu hranu Umesto da za užinu birate perece ili čips, Gven savetuje da uzmete sveže povrće bogato vlaknima kao što je šargarepa na primer. Kuvajte za porodicu Nemojte da posećujete restorane i jedete brzu hranu već nađite vremena da skuvate ukusan obrok za vas i vašu porodicu.

Ne osećajte grižu savesti Ako vam se jede nešto slatko, pa pojedite zaboga nešto slatko. Imajte meru i nemojte zbog toga kažnjavati sebe rigoroznim dijetama kada se malo počastite.

Ravan stomak kao od šale: Ova namirnica topi naslage, ali samo ako je ovako jedete!

foto: Fonet

Ples je odlična fzička aktivnost Odlična fizička aktivnost koja može da vam pomogne da bolje izgledate i da upoznate nove ljude je ples. Istražite koje sve plesne škole i plesovi postoje u vašoj okolini i probajte neki. Zašto da ne? Idite ranije na spavanje Samo tako ćete vašem telu obezbediti potreban odmor i vreme da se regeneriše i zaceli.

Na ove načine sprečite osteoporozu: Odluke koje donosite u 20-im mogu biti ključne za vaše zdrave kosti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs