Iznenadićete se

Još pre nego što su postali slavni: Poznati parovi za koje niste znali da su bili u vezi! (FOTO)

Otkrivamo vam zanimljive ljubavne parove koji su svoju vezu započeli puno pre nego što su postali popularni

Vip priča
Autor:
Još pre nego što su postali slavni: Poznati parovi za koje niste znali da su bili u vezi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Možda bi neko rekao da ih je na dotičnoj osobi privukla slava ili novac, ali ove svetske poznate ličnosti su pravi dokaz da to nije tako.

Džordž Kluni i Keli Preston

Većina najvećih glumačkih imena današnjice svoje karijere je započinjala upravo u 80-ima, a svi oni su se i družili te su se rađale ljubavi. Godine 1987. vezu su započeli Džordž Kluni i Keli Preston. Čak su i živeli zajedno, i to s Klunijevim kućnim ljubimcem, svinjom Maksom. Ljubav je trajala samo dve godine, a oni su oboje danas u braku, ona s Džonom Travoltom, a on s Amal.

Poznati koji su javno rekli da ne žele da proširuju porodicu: Deca su sebična! (FOTO)

foto: Profimedia

Majkl Kiton i Kortni Koks

Sredina 80-ih dovela je i verovatno najpoznatijeg Betmena, Majkla Kitona, u Holivud pa je tada započeo vezu s javnosti nepoznatom glumicom u usponu - Kortni Koks. U to vreme Kortni je počela da dobija neke uloge, ali ona prava, u "Prijateljima", došla je tek nekoliko godina kasnije. Par je vezu započeo 1989. i zajedno su proveli šest godina, a prekinuli su godinu dana nakon što su prvi put emitovani "Prijatelji".

Odrekli se bogatstva nakon smrti: Poznati koji decu ostavljaju bez ičega! (FOTO)

foto: Profimedia

Zoe Dešanel i Džejson Švarcman

Svoju vezu započeli su kada su oboje imali tek 19 godina, davno pre nego što je ona dobila ulogu koja ju je proslavila, onu u "Koraku do slave", a on u "Tajkunu iz Rašmora". Švarcman je bio njen prvi pravi dečko, a veza je okončana 2005. godine.

Poznati koji pate od depresije: Priznali su da su bolesni i sada svoje iskustvo koriste da pomognu drugima! (FOTO)

foto: Profimedia

Ris Viterspun i Kris O'Donel

Ona je danas jedna od najvećih zvezda Holivuda koja je film odlučila da zameni televizijskim serijama, a on i dalje glumi. No 1993. godine, kada su započeli svoju vezu, oboje su bili tek klinci s velikim snovima. Ris Viterspun je tada imala 16 godina i tek se doselila u Los Anđeles.

Nije im žao para za lepotu: Najskuplji tretmani koje su poznati platili! (FOTO)

foto: Profimedia

Lijam Nison i Helen Miren

Retki su oni koji su znali za vezu iz 80-ih, onu između akcijskog glumca i slavne oskarovke. Njihova ljubav rođena je na setu "Ekskalibura" 1981, u vreme kada se Helen Miren još probijala, a Lijam Nison je bio nepoznat.

Evo kakve su gluposti pravili poznati kada su bili mladi: Rajan Gosling krao porno magazine, Salma Hajek vratila milo za drago! (FOTO)

foto: Profimedia

Ferdži i Džastin Timberlejk

Pre nego što je postao deo benda NSYNC, Džastin Timberlejk je 1997. godine bio u vezi s pevačicom Ferdži . On je tada imao samo 16 godina, a ona je bila sedam godina starija. O toj vezi progovorila je sama Ferdži u jednom od intervjua.

Poznati koji nisu završili srednju školu: Karijera im je bila preča od obrazovanja! (FOTO)

foto: Profimedia

Kira Najtli i Džejmi Dornan

Godine 2003. Kira Najtli je bila zvezda u usponu s ulogama u filmovima "Ratovi zvezda I: Fantomska pretnja" i "Baš kao Bekam", ali još uvek to nije bilo to. Iste godine svoju karijeru je započeo i Džejmi Dornan i to kao model za Kelvina Klajna. Proveli su zajedno dve godine i raskinuli 2005, godinu dana pre njegove prve filmske uloge.

Zavisnost od seksa ih uništila: Poznati koji su platili previsoku cenu zbog žena! (FOTO)

foto: Profimedia

Ešton Kučer i Dženjuari Džouns

Pre nego što je dobila ulogu u "Momcima s Medisona" Dženjuari Džouns je od 1998. do 2001. godine provela je s Eštonom Kučerom. O vezi s njim je svojevremeno rekla: "Nije mi bio prevelika podrška u glumi. Smatrao je da nisam dovoljno dobra za to."

Poznati parovi i razlika u godinama: Za njih ne postoji generacijski jaz! (FOTO)

foto: Profimedia

Džesika Bil i Kris Evans

Vezu prepunu usponu i padova, koja je trajala od 2001. do 2005, imali su Džesika Bil i Kris Evans. Iako je ona tada već bila donekle poznata ljubiteljima serije "U sedmom nebu", u kojoj je glumila jednu od ćerki, on je imao tek nekoliko epizodnih uloga u serijama i filmovima.

Gledali su smrti u oči: Poznati koji su jedva spasili živu glavu

foto: Profimedia

Džulijet Luis i Bred Pit

Možda se ne sećate, ali davno pre Anđeline Džoli, Dženifer Aniston i Gvinet Paltrou, Bred Pit je bio s još jednom glumicom - Džulijet Luis. Vezu su započeli 1989, kada je on imao 26, a ona 17 godina, i to na setu filma "Premlada za smrt?" Uprkos razlici u godinama, zajedno su proveli četiri godine.

To se zove široka ruka: Poznati dobrotvori koji su činili velika dela u tajnosti (FOTO)

foto: Profimedia

Lisa Kudrou i Konan O'Brajan

Jedna od veza koja je iznenadila mnoge ona je između zvezde "Prijatelja" i slavnog voditelja. Ali da nije bilo Konana O'Brajana, Lisa Kudrou verovatno nikada ne bi ni uspela. Par se upoznao na času glume, gde je Lisu O'Brajan odmah privukao. Imali su kratku vezu tokom koje su shvatili da puno bolje funkcionišu kao prijatelji. Upravo ju je on podupirao da se ostvari kao glumica.

Veličina im nije najbitnija: Poznati muškarci i njihove krupnije žene (FOTO)

foto: Profimedia

Džek Antonof i Skarlet Johanson

On je danas muzički producent, a ona jedna od najpopularnijih i najlepših glumica. Zaljubili su se u vreme kada su pohađali istu školu i zajedno proveli dve godine, a zanimljivo je da su jedno drugom bili pratnja na maturi. Raskinuli su nakon završetka, a navodno je Skarlet Antonofu slomila srce.

A mislili smo da su samo lepi i zgodni: Ovo su poznati genijalci! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs