Otvorila dušu

Odbačena od brojne porodice jer je promenila pol: Uglavnom sam kod kuće, svi su me napustili! (FOTO)

Brus Džener je 2015. godine javno potvrdio ono što se dugo šuškalo – da je promenio pol i postao žena – Kejtlin. Iako se na prvu činilo da ga njegova slavna porodica podržava, istina je potpuno drugačija

Vip priča
Autor:
Odbačena od brojne porodice jer je promenila pol: Uglavnom sam kod kuće, svi su me napustili! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nekad Brus Džener, danas Kejtlin Džener, roditelj je desetoro dece – njih šestoro je biološko, a braku s Kris Džener, zvezdom rijalitija "Keeping Up With The Kardashians" bivši olimpijac prigrlio je i njenih četvoro.

foto: Profimedia

U aprilu 2015. godine Brus je promenio pol i postao žena, a tri godine kasnije progovorio je o životu koji vodi posle svega. Kako kaže, danas većinu vremena provodi sama u svojoj kući.

Ispunila dugododišnji san: Kejtlin Džener (76) u kupaćem kostimu prošetala plažom! (VIDEO)

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

"Imam puno dece, ali zbog očiglednih okolnosti održavanje bliskih odnosa s njima vrlo je teško. Svi imaju svoje živote i nastavili su da ih vode bez brige o meni. Svi smo mi ljudska bića koja su kratko na ovoj planeti. Dođemo, odemo, a na kraju svega samo se nadamo da će naša porodica biti prisutna", priča Kejtlin.

Prokletstvo najslavnijih starleta: Uništile svakog muškarca u njihovom životu! (FOTO)

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

U najnovijem intervjuu za Broadly Kejtlin je priznala da je promenu pola planirala da učini još s 39 godina, ali nije imala hrabrosti da se upusti u to. U braku je bila čak tri puta, a tek se poslednjih godina odlučila da uradi ono o čemu je, kako kaže, oduvek sanjala.

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Njena poslednja žena, Kris, majka slavnih Kardašijanki, danas tvrdi da nije imala pojma šta se događa u glavi njenog tadašnjeg supruga.

On je bio slavni advokat, ona nimfomanka zaluđena novcem: Bizaran brak koji nikako nije mogao da potraje! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs