Život pun skandala

Prokletstvo najslavnijih starleta: Uništile svakog muškarca u njihovom životu! (FOTO)

Koji god čovek da se povezao sa Kardašijankama, posrnuo je nakon određenog vremena
Celebrities
11:06h Autor:
Prokletstvo najslavnijih starleta: Uništile svakog muškarca u njihovom životu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što je Kanje Vest u ponedeljak hospitalizovan u psihijatrijskoj bolnici, strani mediji raspisali su se kako je on samo još jedan u nizu muškaraca čiji je život krenuo nizbrdo nakon što je postao deo porodice Kardašijan.

"Kad se oženio s Kim, izgubio je kredibilitet, pretvorio se u sprdnju, ali on to nije video", govori izvor za Radar Online.

Poslednjih nekoliko godina dvorane na njegovim koncertima su poluprazne.

Propast najpoznatije starlete: Mesečno gubi milion dolara samo zbog jedne stvari! (FOTO)

"Njegove pesme su hit na top listama onda kada sarađuje s Polom Mekartnijem i Džej Zijem. Javnost ga sve manje poštuje kao muzičara. Na kraju, ljudi ga jednostavno ne vole", zaključuje osoba upoznata s Kanjeovom situacijom.

Ali kao što smo spomenuli, reper nije jedini čovek koji je posrnuo nakon što se povezao s Kardašijanima.

Foto: AP
Foto: AP

Nekoliko meseci nakon što je započeo vezu s Kortni Kardašijan, Skot Disik je postao i zvezda Kardašijan rijaliti šoua, a ubrzo i miljenik publike zbog svoje opuštenosti i želje za zabavom. Ali sklonost alkoholu i drogi učinila je svoje. Nekoliko puta je bio na rehabilitaciji, a u julu prošle godine okončao je i vezu s Kortni s kojom je dobio troje dece.

Mračne tajne najpoznatijih starleta: Ovih 10 stvari Kardašijanke kriju od sveta! (FOTO, VIDEO)

Tu je i Lamar Odom, bivši košarkaš koji se tokom veze i braka s Kloi Kardašijan takođe borio sa zavisnošću od raznih opijata. Ali njegova zavisnost otišla je toliko daleko da je prošle godine gotovo izgubio život nakon što se predozirao. Za život se borio nakon što je četiri dana u jednom bordelu u Las Vegasu konzumirao alkohol s tabletama.

Najveći baksuz u porodici: Muž je varao, momci beže od nje, ali ovo je njeno veliko prokletstvo!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

A možda najveći šok za sve bio je kada je Brus Džener, suprug Kris Džener s kojim je bila u braku 23 godine, odlučio da promeni pol.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Izvori su tvrdili da je to učinio jer ga je Kris godinama ponižavala i psihički zlostavljala, a on je bio nesrećan i zbunjen jer ga je tretirala kao dete što ga je nateralo da se transformiše u ženu.

Koliko je za sad poznato, Kanje je u bolnici završio nakon što je u njegov dom pozvana policija jer je poznati muzičar odbijao da sam ode u bolnicu pošto je njegov lekar posle pregleda zaključio da je to zaista neophodno. Prema poslednjim informacijama, doživeo je nervni slom.

"Imao je halucinacije, bio je paranoičan. Vrištao je da žele da ga ubiju", ispričao je izvor upoznat sa situacijom.

Pored njega u bolnici je njegova supruga Kim Kardašijan, kao i njena majka.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs