ŽENA GA PUSTILA DA UMRE U NAJGORIM MUKAMA: Dok se raspadao od bolova i valjao u FEKALIJAMA, ona ga TUKLA i varala

Patrik Svejzi umro je u velikim mukama, a njegovi poslednji dani bili su poput horor filma.

Vip priča
Autor:
ŽENA GA PUSTILA DA UMRE U NAJGORIM MUKAMA: Dok se raspadao od bolova i valjao u FEKALIJAMA, ona ga TUKLA i varala
Foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Proslavljeni glumac Patrik Svejzi preminuo je 14. septmebra 2009. u 57. godini od raka gušterače i ostavio za sobom milione neutešnih obožavatelja. Njegova životna priča puna je potresnih detalja, a poslednji dani bili su poput horor filma.

Patrikova borba s rakom gušterače je započela krajem 2007., kada primetio je da nešto nije u redu tokom proslave Nove godine sa suprugom, spisateljicom Lisom Niemi.

Njegovi prijatelji ispričali su da ga je supruga Lisa držala zatočenog i tretirala poput zatvorenika, što je bilo više nego poražavajuće ako se uzme u obzir njegova bogata karijera i briljantne uloge kojima se proslavio.

Patrik Svejzi
foto: Profimedia

- Voleo ju je svim srcem, ali to je stvarno bila veza ljubavi i mržnje. Ona bi ga tukla, a on bi tukao zidove i nameštaj. Svađali su se, a znali su da unište hotelske sobe, automobile… Bila je to nasilna veza - rekao je prijatelj koji optužuje Patrikovu udovicu za zanemarivanje supruga.

Inače se za Patrika, kad god je mogao, brinuo i njegov brat Don, ali kada ga nije bilo, sve je bilo prepušteno Lisi.

Patrik Svejzi
foto: Profimedia

- Lise ne bi bilo satima, a kada bi Don došao, našao bi brata kako leži u mokraći i fekalijama jer nije mogao sam da ustane - dodaje prijatelj.

Patrikova prijateljica iz detinjstva Šarlota Stivens rekla je da je nagovarala glumca da ostavi suprugu s kojom se oženio 1975, ako ni zbog čega drugog, onda zbog silnih afera za koje je znala i porodica i prijatelji.

Patrik Svejzi
foto: Profimedia

Ljut zbog bolesti

Patrk, koji je preminuo na svom ranču "San Gabriel Mountains" blizu Los Anđelesa, priznao je da se jako boji i da ljut je bio zbog svoje bolesti.

- Pitam se: 'Zašto ja? - rekao je.

1 / 9 Foto: Profimedia

Kako je otkrio planirao je da što duže krije svoju tešku dijagnozu dok on i supruga ne odluče kako bi nastavili dalje, međutim američki mediji plasirali su vest da mu je ostalo samo 5 nedelja života. Ipak, glumac je tada svima poručio da ima nameru da se bori, te da ga gledaju pobeđuje opaku bolest. Međutim, bolest je bila jača.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs