ROBert KARDAŠIJAN

PUŠTALA JE ELVISA DA SLUŠA KAKO VODI LJUBAV SA DRUGIM: Šokiraćete se kada saznate sa kim je u vezi bila PRISILA PRISLI

Nakon razvoda od Elvisa, Prisila se upustila u neke strastvene veze

Vip priča
21:04h Autor:
PUŠTALA JE ELVISA DA SLUŠA KAKO VODI LJUBAV SA DRUGIM: Šokiraćete se kada saznate sa kim je u vezi bila PRISILA PRISLI
Prisila Prisli, Foto: Ralph Dominguez/MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako se možda činilo da je njihov brak idealan, bilo je mnogo problema koji su mučili Elvisov i Prisilin odnos. Glasine o njegovoj prevari proširile su se poput požara, a čak je i Prisila imala svoje afere koje su doprinele razdoru između para.

Nakon šest godina braka koje se desilo 1967. godine, njih dvoje su podneli zahtev za razvod. Međutim, ostali su veoma prijateljski i bliski prijatelji, čak i držeći se za ruke dok su napuštali sudnicu nakon okončanja tada veoma javnog razvoda 1973. godine.

Međutim, pre nego što je razvod stupio na snagu, Prisila je već započela novu vezu sa guruom borilačkih veština Majkom Stounom. Zabavljali su se tri godine od 1973. do 1975. i na kraju su prekinuli, ali ne pre nego što je ljubomorni Elvis dao do znanja da želi da ga ubiju (što se nikada nije dogodilo).

Njena sledeća veza bila je sa britanskim fotografom Terijem O’Nilom, ali je trajala samo dva meseca. I tome je brzo došao kraj zato što je taj isti ljubomorni Elvis stalno telefonirao Prisili dok je provodila vreme sa svojim novim momkom.

Njena treća veza, sa advokatom Robertom Kardašijanom, u kojoj je verovatno najviše „uključen“ bio upravo - Elvis. Prisila i Rob su izlazili oko godinu dana, od 1975. do 1976. godine, i iako je to bila kratka veza, priča se da je bila strastvena.

Pisac Džeri Openhajmer je progovorio o navodnim detaljima njihove veze u svojoj knjizi iz 2017. pod naslovom Kardašijanovi: Američka drama. Tvrdio je da su dočekivali publiku tokom svojih najintimnijih trenutaka, tačnije u spavaćoj sobi. Rekao je da je Prisila puštala Elvisa da sluša njihovo vođenje ljubavi preko telefona : „Dok je [Robert] vodio ljubav sa Prisilom, dobijala je uporne telefonske pozive od Elvisa. Ponekad bi jednostavno ostavila bi slušalicu otvorenu i stavila na jastuk i pustila ga da sluša.”

Prisila i Elvis su ostali veoma bliski uprkos razvodu, ali Roberta je to mučilo jer je pokušavao da joj predloži brak. Na njegovu nesreću, tada je Prisila odlučila da prekine vezu. Kako je objasnila, "neću se udati ni za koga dok Elvis ne umre."

Očigledno, Elvis nije delio ovo mišljenje, jer je pre nego što je preminuo 1977. godine bio veren sa glumicom Džinger Alden. Bez obzira na to, on i Prisila su ostali veoma bliski sve do njegove prerane smrti.

Robert je nastavio dalje, oživljavajući romansu sa Kris Houton, sa kojom se kasnije oženio 1978. i sa kojom je delio četvoro dece. Iako je Robert Kardašijan preminuo 2003. godine, njegova deca su sada neke od najpoznatijih ličnosti rijaliti televizije na svetu. Naime, on je godinama bio u braku, sa sada čuvenom mamadžerkom - Kris Džener koja se od njega razvela nakon što je dobila Kim, Kortni, Kloi i Roberta Kardašijana, pa se ubrzo zatim udala za Brusa Dženera.

1 / 8 Foto: Profimedia

Kris Džener i dan danas pati za svojim prvim mužem i krivi sebe za kraj tog braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs