ŽENA ZBOG NJEGA PROMENILA VERU, ON IH MENJAO KAO ČARAPE: Pod stare dane je napravio dete 33 godine mlađoj za kojom LUDI

Slavni glumac Ričard Gir imao je mnogo žena za koje je bio magnet, a sada se skrasio kraj 33 godine mlađe.

Vip priča
Autor:
ŽENA ZBOG NJEGA PROMENILA VERU, ON IH MENJAO KAO ČARAPE: Pod stare dane je napravio dete 33 godine mlađoj za kojom LUDI
Sve žene Ričarda Gira, Foto: Profimedia

Šarmantni glumac Ričard Gir (73), kako u mladosti tako i u poznim godinama, nesumnjivo je magnet za žene. Ovaj rođeni Amerikanac ima burnu prošlost kada je reč o ljubavima i to nikada nije krio. Oduvek je znao kako da ih osvoji, pa onda i ne treba da čudi što je trenutno u braku sa Španjolkom Alehandrom Silvom, koja je čak 33 godine mlađa od njega.

Koliko je njihova zaljubljenost velika potvrđuje i to što ne biraju ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti i strastveno se ljube. Takođe, u poslednje vreme mnogi komentarišu da ga Ričarda supruga podmladila, te da sija kraj nje.

Čak su se mogli i pročitati komentari na mrežama da se glumac ponaša "poput zaljubljenog tinejdžera", pogotovo kada su se na internetu pojavile fotografije na kojima deluje kao da je intiman sa suprugom, ali mu to niko nije uzeo za zlo. Naprotiv.

Ričard Gir
foto: Profimedia

Pre nešto više od tri decenije zaveo je jednu od najlepših manekenki, Sindi Kraford (57) i tada su važili za najlepši par sveta.

Kada su se upoznali, na roštilju kod fotografa Herba Ritsa, ona je imala 22 godine, a ona 39!

Na braku je Sindi insistirala, dok se Ričard odupirao toj ideji. Ipak, venčali su se u decembru 1991. godine u Las Vegasu. Naime, on je imao slobodan dan i pauzu u snimanje filma "Gospodin Džons", pa je uspeo da privatnim avionom odveze sebe i buduću mladu sa prijateljima u "grad greha".

Ričard Gir i Sindi Kraford
foto: Profimedia

Nažalost, razveli su se posle četiri godine zbog nepomirljivih suprotnosti. Međutim, ona je jednom izjavila da mu se zahvaljuje za prelepe godine koje joj je pružio, ali da je u suštini presudila velika razlika u godinama.

U međuvremenu je imao nekoliko veza, a ona koju su mediji propratili jeste sa prelepom Padmom Lakšmi od koje je Gir stariji 22 godine. Njihova veza je trajala samo šest meseci.

Onda je odlučio da se 2002. godine oženi takođe manekenkom i glumicom Keri Louel. Onaj ko je gledao filmove o Džejmsu Bondu zna da je ona igrala u njima kao i seriji "Zakon i red".

Ričard Gir, Keri Lovel
foto: Profimedia

Posle sedam godina veze, stupili su u brak koji je trajao 11 godina i u kom su dobili sina Homera. Kao razlog za razdvajanje naveli su razlike u životnom stilu. Navodno je Ričard želeo miran stil života okrenut porodici sa što manje medija, dok je ona htela društveniji život pun uzbudljivih dešavanja.

Pre pet godina se "skrasio" i sreću pronašao pored lepe španske aktivistkinje Alehandre Silve. Za njihovu ljubav ne postoje granice, posebno što je Alehandra ćerka njegovog druga!

1 / 11 Foto: Profimedia/editorial images

Prvi put ju je video kada je bila devojčica, kad se družio sa njenim ocem, koji je inače biznismen i bivši potpredsednik fudbalskog kluba "Real Madrid". Ponovo su se povezali 2014. godine u luksuznom hotelu u Italiji koji je kupila sa bivšim mužem i kojim je ona upravljala. Na inicijativu zajedničkog prijatelja su se spojili, a varnice su odmah planule.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs