OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJOJ JE ALKOHOL UNIŠTIO ŽIVOT: Za muškarce je bila fatalna, a sada skupo plaća greške iz mladosti

Mnogi se pitaju kako danas izgleda glumica Heder Loklir kojoj je alkohol uništio život, a većina njih je ne prepoznaje.

Vip priča
20:54h Autor:
OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJOJ JE ALKOHOL UNIŠTIO ŽIVOT: Za muškarce je bila fatalna, a sada skupo plaća greške iz mladosti
Foto: Profimedia

Glumica Heder Loklir nekada je važila za najatraktivniju plavušu Holivuda, međutim pala je pod uticaj alkohola i počela da pravi skandale. Mnogi su verovali da će da pokori glumačku scenu, međutim, sve se okrenulo. Niz loših odluka, neuspešni brakovi i zavistnost bacili su je u ponore propasti.

Glumica je godinama unazad bila meta za novinske naslove, zahvaljujući svojim bizarni postupcima. Naime, ona je svom dečku pokušala da odgrize nos, da bi ga potom pretukla i završila na lečenju.

Heder Loklir
foto: Profimedia

Takođe, jednom prilikom je uhapšena nakon što se automobilom zaletela u stub električne rasvete blizu svog kalifornijskog doma, pri čemu joj je u automobilu pronađena flaša alkoholnog pića.

1 / 8 Foto: Profimedia

Zvezda kultne serije 'Merlose Place', ali i mnogih drugih sada je uhvaćena u nezgodnom trenutku, a fanovi su u šoku od kako su se fotografije našle na mrežama.

Heder je izgledala prilično zapušteno. Hodala je oslanjajući se na stubove koji su postavljani po putu vidno nervozna. Tada je bila u društvu bivšeg verenika Krisa Heisera, sa kojim je očigledno imala neki sastanak jer su je kasnije videli na stepeništu zgrade kako čita papire i sama sa sobom priča, a potom i histeriše.

Loklir je i u prošlosti imala problem sa mentalnim zdravljem, ali se mislilo da je to sada daleko iza nje. Ipak, kada se 2021. vratila glumi u filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story', fanove je razočarao njen izgled, pogotovo lice natečeno od botoksa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs