NIKO NE VERUJE KAKO DŽONI DEP SADA IZGLEDA: Od totalno zapuštenog lika, do kul frajera kakvog pamtimo iz najboljih dana

Džoni Dep izgleda savršeno. Uspeo je da vrati liniju, sredio je frizuru i sada izgleda kao zavodnik koji je nekada bio. Na premijeri filma niko nije mogao da veruje da je to on.

Star look
15:21h Autor:
NIKO NE VERUJE KAKO DŽONI DEP SADA IZGLEDA: Od totalno zapuštenog lika, do kul frajera kakvog pamtimo iz najboljih dana
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džoni Dep je izvršio je radikalnu transformaciju i potpuno se preobrazio tačno pred svoj 61.rođendan.

Ranije ove godine, glumac je imao izrazito boemsku figuru sa dugom kosom, u hipi izdanju sa puno narukvica, živopisnih boja, nočara i kapama.

U februaru, u Torinu, u Italiji – gde režira svoj novi film "Modi", o umetniku Modiljaniju – prikazan je kako nosi rasta kapicu, maskirnu jaknu sa Če Gevarinom zakrpom i kosu toliko dugom da se razišla ispod ramena.

Džoni Dep
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Od tada je imao veoma respektabilnu promenu. Ekskluzivne slike pokazuju kako stiže u ponedeljak uveče na malu britansku premijeru filma "Žan Du Bari"

Džoni Dep
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dep je očigledno znatno smršao, a za premijeru je nosio je savršeno skrojeno Diorovo odelo i sivi kaput, dok je kosu sada kratko podšišao kao u nekadašnjem periodu.

Prijatelji holivudske zvezde, koja u junu puni 61 godinu, govore da već neko vreme živi u Londonu i da mu grad savršeno odgovara.

Džoni Dep se nakon suđenja sa svojom bivšom suprugom Amber Herd povukao iz Holivuda, istakavši da ga više ne zanima i da je prevaziđen.

Očekuje se takođe da Dep snimi i novu kampanju za Dior. On je inače ambasador brenda i zaštitno lice najpopularnijeg Diorovog parfema za muškarce Dior Savaž (Dior Sauvage).

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs