BILA JE PRIMER LOŠE PLASTIČNE HIRURGIJE: Svi se dive kako je MEG RAJAN uspela da vrati prirodnu lepotu svom licu

Glumica Meg Rajan odlučila je da završi sa plastičnim operacijama.

Star look
Autor:
BILA JE PRIMER LOŠE PLASTIČNE HIRURGIJE: Svi se dive kako je MEG RAJAN uspela da vrati prirodnu lepotu svom licu
Foto: @Liam_Henry_III/Twitter

Tokom projekcije dokumentarnog filma Majkla Džeja Foksa 2023.godine,Meg Rajan izazvala je pometnju na internetu jer je izgledala neprepoznatljivo. Sada, godinu dana kasnije, na dodeli Oskara 2024. zvezda je izgledala potpuno drugačije i dobila pohvale što je krenula da prirodno stari.

Na grupnoj fotografiji koja je uključivala Majkla Džej Foksa, glumica je pokazala kožu bez bora sa vidno istaknutim usnama. Ubrzo je internet bio preplavljen komentarima u kojima se spekuliše o njenoj plastičnoj operaciji, što je Rajan uvek negirala.

Zvezda(62) očarala je prisutne na afteru Oskara 2024. dok je blistala u haljini bez rukava koja je svetlucala zlatnim i srebrnim cvetnim dezenima.

Meg Rajan
foto: Jeffrey Mayer / INSTAR Images / Profimedia

Ansambl je imao kratku čipkastu suknju, ukrašenu raskošnim cvetnim vezom niz grudi. Megina koordinirajuća suknja graciozno se spustila na pod, skrivajući njenu obuću ispod svoje fluidne dužine.

Obožavaoci su požurili da pohvale glumicu i istakli su kako je Rajanova počela ,,prirodno da stari".

Izgleda sjajno! Neko vreme je bilo previše botoksa, posebno filera... Drago mi je da šteta nije bila trajna." primetili su fanovi

,,Drago mi je što u poslednje vreme izgleda prirodnije, više liči na sebe. Ona izgleda odlično!" komentarisala je jedna osoba.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs