LOMIO JE ŽENSKA SRCA, A ONDA SVIMA PRIZNAO DA VOLI MUŠKARCE: Oženio dečka u tajnosti i dobio sa njim četvoro dece

Ljubavni život Rikija Martina veoma je turbulentan i zanimljiv.

Celebrities
09:04h
LOMIO JE ŽENSKA SRCA, A ONDA SVIMA PRIZNAO DA VOLI MUŠKARCE: Oženio dečka u tajnosti i dobio sa njim četvoro dece
Foto: RS Fotos/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Slavni pevač Riki Martin oduvek je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca. Mnoge žene ludele su za njim, a onda ih je sve razočarao priznanjen da pripada gej populaciji.

Naime, on je 29. marta, 2010 godine na svom zvaničnom sajtu javno priznao svetu da je gej. Međutim, pre nego što je došlo do priznanja, Martin je izlazio sa ženama, a povezivali su ga sa brojnim lepoticama.

Riki Martin
foto: Profimedia

Svojevremeno je izjavio kako nikoga nije zavaravao i da su njegove emocije uvek bile iskreni prema svima. Naime, muzičar se već nekoliko puta našao na meti kritika i optužbi da je pre 2010. godine, kada je progovorio o svojoj seksualnosti, nije bio pošten prema ženama koje je ljubio. Među devojkama u koje je nekada bio zaljubljen našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lilli Melgar i Gabriela Sabatini...

Sa meksičkom voditeljkom Rebekom de Albom bio je u romansi 14 godina sa prekidima.

Par se upoznao 1994. godine, a De Alba je jednom prilikom istakla da je više puta u životu bila u drugom stanju, ali nije uspevala da iznese trudnoću. Kako je tada istakla, jedna od tih trudnoća dogodila se tokom veze s Rikijem, koji je 2008. godine uz pomoć surogat majke dobio sinove Matea i Valentina, a potom i ćerku Lusiju i sina Rena.

Viktorija Bekam, Eva Longorija, Riki Martin
foto: Instagram / Evalongoria

- Beksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao - rekao je za magazin People.

Riki Martin
foto: Profimedia

Zanimljivo je da je pevač priznao da žali što ranije nije priznao da je gej, te da je osetio veliko olakšanje nakon što je to učinio.

- Bilo bi sjajno da sam to učino ranije jer bih se osećao neverovatno. Kada je reč o mojoj seksualnosti i o tome ko sam, želim da pričam o onome što me čini, o svemu što ja jesam. Jer — ako to skrivate — tako se nalazite između života i smrti - objasnio je pevač.

Riki Martin je 2017. godine oženio u tajnosti sirijsko-švedskog slikara Džavana Josefa, nakon godinu dana veze. U januaru 2018. godine pevač je potvrdio da je stao na ludi kamen.

Još uvek su u srećnom braku i roditelji su četvoro dece, Mateta Valentina blizanaca, i ćerki Lusije i sina Rena, koje im je na svet donela surogat-majka. Riki Martin je takođe bio šest godina u vezi s Karlosom Gonzalesom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs