IZGLED RONALDOVE SVASTIKE OBARA SA NOGU: Prelepe sestre su prošle PAKAO u detinjstvu, a sad žive život iz snova

Da je ljubav između dve sestre neraskidiva veza dokazale su i njih dve, nakon svih nedaća koje su ih u mladosti snašle, sada žive život i snova i idalje su bliske

Porodica
IZGLED RONALDOVE SVASTIKE OBARA SA NOGU: Prelepe sestre su prošle PAKAO u detinjstvu, a sad žive život iz snova
Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Georgina Rodrigez jedna je od najpoznatijih žena na svetu zahvaljujući vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

Malo ljudi zna da njegova verenica ima sestru Ivanu Rodrigez, sa kojom je veoma bliska. Ivana ima više od 830.000 pratilaca na Instagramu, a prati je i Ronaldo. Svojim objavama promoviše zdrav život i putuje na razne destinacije.

Ivana i njena mlađa sestra, zajedno su odrasle u mestu Jaka u Španiji. Uvek su bili bliske, posebno kada je njihov otac završio iza rešetaka zbog dilovanja droge. Majku su izgubile 2011. godine, kada je ona poginula u saobraćajnoj nesreći. Delile su strast prema baletu i zajedno su se preselile u Englesku, nakon čega su se vratile u rodnu zemlju gde su radile kao prodavačice u Gučiju.

U tom butiku je Georgina i upoznala čuvenog fudbalera i svog sadašnjeg verenika. Sa druge strane Ivana je trenutno u drugom stanju i čeka svoje drugo dete sa vajarom i slikarom Karlosom Garicom, Ronaldovim dobrim prijateljem. Par ima zajedničku trogodišnju ćerku Devu i u vezi su od 2018.godine.

Georgina Rodrigez
foto: Jana Call me J/ABACA/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Georgina je nedavno bila na Nedelji mode u Parizu u društvu srpske zvezde Jelene Karleuše, koju je potom zapratila na Instagramu. Pistom je prošetala u Ronaldovom dresu. Na istoj reviji pojavile su se i zvezda serije 'Očajne domaćice' Marsija Kros i manekenke Natalija Vodjanova i Vini Harlou.

Stil / 24 sata.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs