KADA SU SE UPOZNALI ON JE IMAO 18 GODINA, A ONA 42: Budući DŽEJMS BOND ima ženu koja izgleda kao da mu je MAMA

Aron Tejlor Džonson ima ljubavnu priču koja će vas definitivno ostaviti bez teksta

Ljubav
KADA SU SE UPOZNALI ON JE IMAO 18 GODINA, A ONA 42: Budući DŽEJMS BOND ima ženu koja izgleda kao da mu je MAMA
Foto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Aron Tejlor Džonson danas ima 33 godine i pravi je dasa, pa ne čudi činjenica što je upravo on najveći favorit za ulogu Džejms Bonda.

Na ovu vest dame odmah pomisle na njegovu talasastu kosu koja se viroji dok Aron rešava slučajeve od svetskog značaja.

Međutim, oni upućeniji napomen njegovog imena odmah se sete njegove neobične ljubavne priče sa rediteljkom Sem Tejlor-Džonson koja ima 57 godina i od svog muža je starija 23 godina!

Aron Tejlor-Džonson
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Aron i Sem su u braku od 2012. godine i imaju dvoje dece, što bi značilo da su se venčali onaj momenat kada je on postao punoletan.

Naravno da je razlika u godinama doprinela tome da ovaj par dobija niz uvreda i negativnih komentara, ali oni se na to nisu osvrtali.

"Izgledaju kako majka i sin," najčešće su priče koje kolaju onaj momenat kada se Aron i Sem pojave na crvenom tepihu.

Sem Tejlor-Džonson, Aron Tejlor-Džonson
foto: Dario Raimondi / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, supružnici, koji jako drže do svoje privatnosti, upoznali su se 2008. na snimanju mjuzikla "Džon Lenon: Dečko koji ne obećava", koji je Sem režirala i Aron je u njemu tumačio glavnu ulogu.

Glumac je tada imao 18 godina, a redateljka 41, ali nije ih brinula ta velika razlika u godinama i na prvu su osetili hemiju. U oktobru 2009. objavili su veridbu, i to na premijeri mjuzikla.

Aron Tejlor-Džonson, Sem Tejlor-Džonson
foto: Profimedia

Kako je kasnije istakao, istog trenutka je znao da je ona "ta", te da je konačno pronašao srodnu dušu sa kojom želi da provede život.

"Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio."

Poznati Britanac akcentovao je i da nikada nije osetio razliku u godinama između sebe i svoje izabranice, objašnjavajući kako nije mogao da se uporedi ni sa jednim svojim vršnjakom kada je imao 19, jer je već tada živeo život koji nema veze sa standarnim odrastanjem.

Aron Tejlor-Džonson
foto: Profimedia

Inače, par ima i dvoje dece, sina i ćerku, a režiserka iz prethodnog braka ima još dve ćerke.

Zanimljivo je i da su prezime Tejlor-Džonson koje od venčanja oboje nose zapravo dobili kombinacijom njihovih prezimena koje su imali pre nego što su stali pred oltar - Aron se prezivao Džonson, a Sem Tejlor-Vud.

Ipak, detalje venčanja nikada nisu podelili, iako su strani mediji pisali da su među njihovim zvanicima bili Bijonse i Elton Džon.

Sem je jednom prilikom otkrila da joj je Aron rekao da će se oženiti njome čim završe snimanje mjuzikla. "Bili smo profesionalni tokom celog snimanja. Ipak, svi su na setu znali za nas. Rekao mi je da će se oženiti sa mnom, a dotad još nismo bili ni na sastank niti smo se bili poljubili", prisetila se rediteljka.

1 / 11 Foto: FJMG / Spread Pictures / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs