SVI SE ZAPREPASTE KAD ČUJU KAKO SU SE NAŠE ZVEZDE RAZDEVIČILE: Njemu je žena dala 10 evra, a ONA se oporavljala 5 dana

Naše zvezde su na neverovatan način gubile nevinost i javno pričale o tome

Celebrities
18:25h Autor:
SVI SE ZAPREPASTE KAD ČUJU KAKO SU SE NAŠE ZVEZDE RAZDEVIČILE: Njemu je žena dala 10 evra, a ONA se oporavljala 5 dana
Foto: preentscreen/Youtube

Da li ste se nekad zapitali kako je izgledao prvi seksualni odnos naših poznatih ličnosti?

Jovana Jeremić je sve u studiju iznenadila sa svojom izjavom da je nevinost izgubila sa više od 23 godine.

„Izgubila sam nevinost sa 23 i po godine. Majke mi moje. Moraš da shvatiš, ja nikada ne lažem na televiziji, izgubila sam nevinost, neću sada kao svi da me bude sramota, pitaj me Ognjene, pitaj me to pitanje, nemam čega se stidim, sa 23 i po, za druge je zezanje, ja sam tog dečka najviše volela, veliki pozdrav za njega, bio je veliki gospodin, kralj, pozdrav za njega“, rekla je Jovana u emisiji „Amidži šou“.

Jovana Jeremić
foto: Privatna Arhiva

Iako većina ne voli da priča o svom privatnom životu i ovoj temi Ceca Ražnatović, Suzana Mančić, Zdravko Čolić, Ognjen Amidžić i Nemanja Stevanović su ipak svojevremeno otkrili kako je izgledalo njihovo prvo seksualno iskustvo.

Za „loto“ devojku Suzanu Mančić gubljenje nevinosti bilo je prelepo.

„Tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala“, rekla je Suzana.

Suzana Mančić
foto: preentscreen/Youtube

Zdravko Čolić je svojevremeno otkrio da je prvi seks imao sa jednom čobanicom.

„To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce sam kao dete iz grada bio jako simpatičan“, uz osmeh je pričao Čola.

Zdravko Čolić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Svetlana Ražnatović Ceca izgubila je nevinost sa 18 godina a u seksu je počela da uživa tek sa suprugom.

„Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio sa muškarcem sa kojim sam bila godinu i po. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam – pa i nije nešto naročito. Tek sa svojim mužem sam počela da uživam u seksu“, priznala je Ceca.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Veljko Ražnatović ispričao je detalje svog prvog seksualnog iskustva, koje je nazvao traumatičnim, te otkrio da je odmah posle pozvao svoju majku Cecu Ražnatović. Sin folk dive je gostujući u emisiji „Ami Dži šou“ odgovorio na škakljivo pitanje.

Ognjen Amidžić priznaje da i se i nije baš proslavio tokom prvog seksa.

„Po mom uverenju prvi seks sam doživeo sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao seks, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga. Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto što nikako ne bi moglo da se računa u seks“, ispričao je voditelj.

Ognjen Amidžić
foto: Twitter / Ognjen Amidzic

Nemanji Stevanoviću prvi intiman odnos ostao je u lepom sećanju:

„To se desilo davno, kad sam imao 16 godina, sa devojkom sa kojom sam bio dve godine u vezi. Bilo je fantastično.“

„Ja sam bila jako zaljubljena u dečka sa kojim sam prvi put bila, Međutim, on je ispao skot kao i 99 posto momaka, pa me samo iskoristio“, rekla je Vanja Mijatović.

Nemanja Stevanović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

„S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi kres po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love“, slikovito je naveo Mile Kitić.

Mile Kitić
foto: Printscreen Instagram milekiticofficial, Printscreen Instagram faceclubofficial

Lepa Lukić se prisetila kako je ona izgubila nevinost

Lepa Lukić je bez ustezanja odgovarala na sva pitanja voditelja, a kada su na red došli intimni odnosi nasmijala je sve u studiju i kraj malih ekrana.

Ona je prvo istakla kako je šokirana time što se pojedine žene “ušivaju dole”.

– Neke idu da se ušivaju da budu ponovo nevine. Bože sačuvaj! Gledam ih kako se operišu po nosu, ušima, licu, guzu podižu i tako dalje, ali još uvek nisam čula da se po onoj stvari ušivaju, pa da ponovo trpe one bolove – rekla je Lepa, a svi su se smejali.

Lepa Lukić
foto: ATA Images

“Kad si nevin i dođe vreme da više ne budeš nevin, pa to boli. I ja sam se uvek čudila zašto svi izgiboše za taj s*ks, a to boli. Posle prvog s*ksa sam mislila da to više nikada neću da uradim ponovo, ali ono te svrbi svaki dan da ideš sa dečkom. I onda ti petog dana konačno bude lepo – ispričala je Lepa u svom stilu i sve oduševila, prenosi Mondo.

Stil/Mondo/Nova

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs