EVO ŠTA SVE ZNAMO O AFERI PRINCA VILIJAMA: Gde ima dima ima i vatre, A ONO KAKO JE SVE POČELO NAGOVEŠTAVA HAOS

Kako je došlo do toga da od zdrastvenog stanja vojvotkinje dođemo do toga da princ Vilijam ima ljubavnicu?

Vip priča
EVO ŠTA SVE ZNAMO O AFERI PRINCA VILIJAMA: Gde ima dima ima i vatre, A ONO KAKO JE SVE POČELO NAGOVEŠTAVA HAOS
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Usred informacija i nagađanja o zdravstvenom stanju princeze od Velsa, pojavile su se informacije da princ Vilijam ima aferu. Evo šta znamo o toj misterioznoj ženi:

Glasine o tome da je princ Vilijam varao Kejt ponovo su se pojavile nakon što je Stiven Kolbert to izneo tokom epizode ​​"Kasni šou".

Rekao je: „Kraljevstvo je uzdrmano prividnim nestankom Kejt Midlton... Kejtino odsustvo može biti povezano sa... Vilijamom, aferom.“ Nastavio je: „Navodno da je druga žena markiza od Čolmondelija... o njihovoj aferi se šuška od 2019. godine."

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šaptanje o princu Vilijamu i Rouz Hanberi počelo je u aprilu 2019. Pričalo se da je Vilijam možda bio neveran Kejt, nakon netrpeljivosti između Kejt i Rouz. Strane koje su uključene nikada nisu potvrdile ove glasine niti ih demantovale. Spekulacije su se ponovo pojavile kada Kejtini detalji posle operacije nisu otkriveni.

Nakon izlaska iz bolnice, Kejt se oporavljala privatno. Palata je saopštila da ona neće nastaviti kraljevske dužnosti sve do posle Uskrsa. U međuvremenu, Rouz Hanberi je takođe ćutala o ponovo rasplamsanim glasinama.

Princ Vilijam
foto: Kin Cheung / AFP / Profimedia

Bivša manekenka je udata za Dejvida Čolmondelija i imaju troje dece. Rouzina porodica ima dugogodišnje veze sa kraljevskim porodicama, pri čemu je njena baka služila kao deveruša kraljici Elizabeti II, a njen sin je učestvovao u krunisanju kralja Čarlsa III.

U 2019, jedan tabloid je izašao sa pričom o aferi, što je izazvalo pometnju među elitom. Kejtina reakcija na Vilijamovo javno izlaganje i njeno distanciranje od Rouz nagovestili su nevolje. Izveštaji kažu da se Kejt suočila sa Vilijamom, koji je odbacio optužbe uz smeh i uverenje da je nevin.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Obožavaoci ne prihvataju dobro glasine i preplavili su stranice kraljevske porodice pitanjima na društvenim mrežama. "Gde je Kejt?"

„Siguran sam da Dajana nije ponosna na ono što radite sa svojim i Kejtinim životom“, rekao je jedan korisnik na mrežama obraćajući se Vilijamu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs