ŠTA KIM KARDAŠIJAN RADI NA DODELI NAGRADA ZA NAUKU I MATEMATIKU? Očaraće vas njeno dostignuće i UMEĆE

Svi se pitaju šta Kim Kardašijan i njena mama Kris Džener rade na dodeli ovako prestižne nagrade za nauku, ali, odgovor ne može biti jednostavniji.

Events
Autor:
ŠTA KIM KARDAŠIJAN RADI NA DODELI NAGRADA ZA NAUKU I MATEMATIKU? Očaraće vas njeno dostignuće i UMEĆE
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Kim Kardašijan i njena mama Kris Džener, pojavile su se na 10 dodeli Brejktru nagrada koje slave izuzetna dostignuća u oblasti nauke i matematike.

Kim Kardašijan istakla je svoje kukove u beloj haljini sa ukrštenim bratelama koji su takođe, isticali njenj vrat i ramena. Ceo izgled je upotpunjen frizurom koji je odavao utisak "tek izašao iz kade".

Njena mama Kris Džener je, sa druge strane, odabrala poptuno monohromatski ansambl u crnoj (ne)boji. Ona je nosila haljinu sa prozirnim gornjim delom koji je isticao dekolte i blejzer sa širokim špic reverima. Ono što se posebno isticalo jeste detalj na haljini u vidu kože sa šiljcima, za ekstravagantni doživljaj koji potiče iz panka.

Kim Kardašijan
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Njih dve su bile viđene među najvećim preduzetnicima današnjice, uključujući donedavnog najbogatijeg čoveka na svetu Ilona Maska, vlasnika Tesla automobila i Spejs X svemirske kompanije, Bila Gejtsa, osnivača Majkrosofta i drugih zvezda Holivuda poput Orlanda Bluma i skorašnjeg oskarovca Roberta Daunija Džuniora.

Svi su se pitali šta bi Kim Kardašijan tražila na dodeli ovakvih nagrada, ali razlog je vrlo jednostavan.

Osim što se dodela nagrada održavala u Muzeju akademije filmskih umetnosti, gde je bilo očekivano da ćemo videti glumce, producente i režisere, na dodeli Brejktru nagrada prisustvuju i naučnici, ali i istaknuti preduzetnici.

Kim Kardašijan je svakako preduzetnica i da napomenemo, milijarderka.

Tokom godina, lansirala je niz veoma popularnih brendova od svoje linije odeće Skims do njene linije lepote SKKN by Kim, butika Dašes sa svojim sestrama i druge projekte i brendove tokom godina.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs