POJAVILA SE U JAVNOSTI PRVI PUT NAKON NJEGOVE SMRTI U CRNOM OD GLAVE DO PETE: Majka šestoro uzdignute glave posle svega

Ikone rijaliti programa pojavile su se na crvenom tepihu pokazujući da nikakve kontraverze ne mogu nauditi porodici Kardašijan

Celebrities
POJAVILA SE U JAVNOSTI PRVI PUT NAKON NJEGOVE SMRTI U CRNOM OD GLAVE DO PETE: Majka šestoro uzdignute glave posle svega
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kris Džener se prvi put pojavila u javnosti nakon smrti O Džej Simpsona dok je pozirala sa glamuroznom ćerkom Kim Kardašijan na 10. ceremoniji dodele nagrade Breakthrough u LA-u.

O Džej je preminuo ranije ove nedelje u 76. godini nakon borbe sa rakom, trideset godina nakon što je njegovo 'suđenje veka' rastavilo porodicu Kardašijan.

Krisova najbolja prijateljica Nikol Braun, bivša žena O Džeja, brutalno je ubijena sa Ronom Goldmanom u Los Anđelesu u junu 1994. godine.

Tužioci su na suđenju rekli da je O Džej ubio Nikol i Goldmana u napadu ljubomore, opisujući ga kao 'opsesivnog bivšeg' koji je smatrao da ako on nije mogao da je ima, niko ne može.

Kris Džener, Robert Kardašijan, o džej simpson
foto: Profimedia

Krisov bivši muž, Robert Kardašijan, nastavio je da zastupa O Džeja na suđenju za ubistvo, a to je bila odluka koja je decenijama proganjala ovu porodicu.

O Džej je senzacionalno oslobođen optužbi za ubistvo, uprkos brdu dokaza protiv njega i apsolutnom uverenju Nikolinih prijatelja da je on odgovoran za njihovu smrt.

2015. godine, Kris je pričala o Nikol i O Džeju u emisiji LMN-a "Tajni snimci O.Dž. Slučaj: Neispričana priča."

„Na kraju Nikolinog života, mislim da je konačno bila na mestu gde je znala da mora da bude glasnija sa onim što se dešava i bila je svesna da je u nevolji“, rekla je Džener za LMN.

„Jedina stvar koju bi nam svima govorila do tog trenutka, znate, kada je to došlo do tog nivoa bila je: „On će me ubiti i izvući će se sa tim.“

Majka Kortni, Kim, Kloi, Roba, Kendal i Kajli je dodala: „Uvek ću se osećati krivom što nisam obraćala više pažnje i što nisam progovorila kada sam pomislila da nešto nije u redu ili je češće pitala: „Da li želiš da razgovaramo o tome?", rekla je Džener.

Džener je prisustvovala na suđenju koje je završeno 3. oktobra 1995. sedela je sa svojim bivšim mužem Robertom, od koga se razvela 1989. godine.

Takođe je morala da sluša policijski poziv, koji je pušten kao dokaz, od Nikol pre smrti. Nikol je rekla na pozivu da je O.Dž. 'poludeo' i da će me 'prebiti do smrti', rekla je Džener.

"Njen glas, koji je molio da neko dođe u njenu kuću jer je mislila da će je prebiti, znaš, mislim da je to bilo toliko šokantno za mene jer to nikada ranije nisam čula, “ rekla je ikona rijaliti TV-a.

Kris Džener
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Stoga i ne čudi što njegova smrt očigledno nije pogodila 68-godišnju Kris Džener, koja se pojavila na gala događaju sa zvezdama u subotu uveče u LA-u. Izgledala je šik kao i uvek u dugoj crnoj suknji i sakou koje je kombinovala sa svilenim korzetom i prozirnom košuljom.

Njena ćerka Kim, uvukla je svoje poznate obline u obliku peščanog sata u belu kožnu haljinu koja joj se priljubila uz figuru. Sjajni dizajn haljine imao je izreze na bočnim stranama i istakao bujni dekolte nove singl zvezde.

Međutim ono što jeste potreslo rijaliti zvezdu i njene ćerke jeste smrt Krisove sestre Karen Hoton, koja je umrla u 65. godini 18. marta.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs