Ceo svet bruji

Skandal trese Veliku Britaniju: Kraljica Elizabeta u stavu nacističkog pozdrava! (FOTO, VIDEO)

Naslovna strana najprodavanijeg britanskog tabloida pokazuje kraljicu koja na slici ima oko šest godina, kako je podigla desnu ruku u vazduh u stilu nacističkog pozdrava
Celebrities
17:10h Autor:
Skandal trese Veliku Britaniju: Kraljica Elizabeta u stavu nacističkog pozdrava! (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters

Bakingemska palata je danas izrazila razočaranje što je jedan tabloid objavio slike iz ranih tridesetih godina prošlog veka na kojima se vidi tadašnja princeza, a sadašnja kraljica Elizabeta II u stavu nacističkog pozdrava.

Otkriveno kako Džordž zove kraljicu: Slađi nadimak nikada nije imala!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naslovna strana tabloida "San" pokazuje kraljicu, koja na slici ima oko šest godina, kako je podigla desnu ruku u vazduh u stilu nacističkog pozdrava, kao i njena majka, pokojna britanska Kraljica majka, prenela je agencija AFP.

"Razočaravajuće je što je fotografija snimljena pre osam decenija, koja izgleda potiče iz lične porodične arhive Njenog kraljevskog visočanstva, dobijena i što se eksploatiše na ovaj način", izjavio je portparol Bakingemske palate. Čini se da ljude na fotografiji, uključujući kraljicu Elizabetu, Kraljicu majku i kraljičinu sestru - princezu Margaretu, sa strane podstiče na nacistički pozdrav kraljičin ujak, budući kralj Edvard VIII.

Blud i razvrat: Horoskop predvideo skandalozan život princeze Margarete! (FOTO)

Neki britanski istoričari tvrde da je on bio simpatizer režima Adolfa Hitlera, kojeg je i sreo u Nemačkoj 1937. godine, nakon što je godinu dana ranije abdicirao kako bi mogao da se oženi ranije razvedenom Amerikankom Volis Simpson. Izvori iz Palate insistiraju na tome da kraljica nije mogla da bude upoznata sa značenjem takvog gesta s obzirom da je bila dete, ali bi te fotografije mogle da izazovu veliki skandal za 89-godišnju britansku kraljicu.

Kamila Parker kao Merilin Monro: Katastrofa izbegnuta u sekundi! (FOTO)

Upravo "San", najprodavaniji tabloid u Britaniji, objavio je pre deset godina fotografiju princa Harija u uniformi sa kukastim krstom sa jedne kostimirane zabave. Princ, koji je peti u redu za tron, kasnije se zbog toga izvinio.

Video možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs